Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Familie woedend als onbekenden hun auto vijf dagen op hun oprit parkeren

auto oprit

Een asociale parkeerder heeft vijf dagen lang zijn auto op de oprit van een familie laten staan, tot grote woede van de bewoners van het huis. De familie Flynn woont in de buurt van het vliegveld van Birmingham.

auto oprit

Geen bevoegdheid

Het gezin was woedend toen ze de auto van een vreemde op hun oprit geparkeerd zagen, maar kunnen hier niets aan doen. Debbie Flynn en haar partner Leon wonen in Garretts Green en proberen al bijna een week van de ongewenste Opel Mokka af te komen. De politie heeft echter gezegd dat ze niet de bevoegdheid hebben om het voertuig van hun land te verwijderen. En alsof dat nog niet genoeg was, vertelde de politie Debbie ook dat als ze het zelf zou proberen te verplaatsen, ze een strafbaar feit zou plegen door in te breken in de auto.

Oproep

Ze zei namelijk: “Ik ben woedend omdat er geen wet is om te voorkomen dat iemand op je oprit parkeert. Het is alsof de auto zojuist uit de lucht is gevallen. Het is een compleet mysterie. We begrijpen niet hoe of waarom dit is gebeurd, maar aangezien de eigenaar de hele week niet is teruggekeerd, vermoeden we dat het komt doordat iemand een gratis parkeerplek in de buurt van de luchthaven zocht. We gingen dinsdagavond [12 april] rond 22.30 uur naar bed en toen mijn partner de volgende ochtend wakker werd, stond hij geparkeerd op onze oprit. De brutale chauffeur openden mijn poort en parkeerde hem en sloot de poorten nadat ze hem op het gras hadden achtergelaten. De politieagent die ons kwam opzoeken, zei dat hij in al zijn jaren nog nooit zoiets had gezien.”

Ze vervolgde: “Het is volkomen legaal, dus de politie kan niet helpen. Maar als we de auto zouden proberen te verplaatsen en beschadigen, dan zouden we een strafbaar feit hebben gepleegd. De kinderen kunnen nu niet eens buiten spelen op de oprit, voor het geval ze tegen een bal of zoiets trappen en deze per ongeluk beschadigen.” Debbie heeft sindsdien op Facebook een oproep gedaan om de eigenaar op te sporen, maar tot nu toe heeft ze geen geluk gehad. Ze zei: “De politie zei dat er parkeer-apps zijn die worden gebruikt door oplichters die de ritten van nietsvermoedende mensen adverteren als parkeerplaatsen en de autobezitters een vergoeding in rekening brengen”, zei ze.

Bron: Ladbible

Beeld: Pexels

You May Also Like