Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Familie weigert om hun droomhuis voor $50 miljoen te verkopen aan projectontwikkelaar

Sommige mensen zijn hun hele leven bezig met het creëren van hun ‘Droomhuis’. En ze zouden niets doen om dat in gevaar te brengen. Het zou dus geen verrassing moeten zijn voor iemand die leest dat een gezin in Sydney weigerde hun dromen op te geven.

Familie Zammit laat zich niet klein krijgen

Ondanks dat ze het slachtoffer waren van enorme druk, verkocht de familie hun geliefde bezit niet. Het onroerend goed in kwestie – een luxe woningbouwproject. Dit is gelegen nabij The Ponds, een buitenwijk van Sydney, en de meeste huizen lijken op elkaar.

De familie Zammit, de eigenaren van dit pand, is op zijn zachtst gezegd een veerkrachtig stel.

Een uitgestrekt privélandgoed

Maar wat deze woning tot het droomhuis voor het gezin maakt, is dat het er anders uitziet. Voor dit huis ligt een enorm stuk land. Het ziet eruit als een echt Windsor Castle met zijn 1,99 hectare land. De oprit zelf is 200 meter lang.

De 51-jarige David Zammit is blijkbaar de succesvolle eigenaar van een transportbedrijf. Buren zeggen dat hij een grote schuur met zonnepanelen heeft waar hij zijn vrachtwagens onderbrengt. Het huis heeft blijkbaar ook minstens 5 slaapkamers, een driedubbele garage en een doe-het-zelf basketbalveld. Hoewel het landgoed twee ingangen heeft, hebben de Zammits alleen de vooringang opengehouden. Het heeft een 750 meter lang hek rondom het landgoed.

Bron: bekijkdezevideo
Beeld: Facebook

You May Also Like