Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Familie ontmaskert ‘pathologische leugenaar’ in Steenrijk, Straatarm: ‘Zelfs SBS erin getrapt’

steenrijk straatarm

In het SBS-programma Steenrijk, Straatarm, ruilen een rijk en een arm gezin voor een tijdje hun hele leven. Het ‘arme’ gezin in de nieuwste aflevering doet echter flink wat stof opwaaien en wordt ervan beschuldigd de boel voor de gek te houden.

Steenrijk Straatarm

80 euro per week

In de nieuwste aflevering van Steenrijk, Straatarm zien we hoe het steenrijke ex-koppel Sincleair en Patrick uit het Gooi, van leven ruilt met Richard en zijn zoon Alex uit Schiedam. Richard en Alex wonen in een sociale huurwoning, die wel een opknapbeurt kan gebruiken. Omdat Richar twee hersenbloedingen heeft gehad is hij volledig afgekeurd en moeten ze rondkomen van 80 euro per week.

Het is allemaal schijn!

Veel kijkers hebben dan ook te doen met Richard en Alex, maar op Facebook doen familieleden een boekje open. “Met een heel dubbel gevoel heb ik besloten om toch te reageren op de uitzending van Steenrijk, Straatarm” zo valt er te lezen. “Als ik niet beter zou weten is het een heftig verhaal van een alleenstaande vader die te veel tegenslagen heeft gehad. Het is allemaal schijn! Als de makers beter research hadden verricht had het nooit tot een uitzending gekomen! Ik ken de vader Richard (oorspronkelijke naam Ferry) al heel mijn leven. Ja, ik ben een dochter van deze zeer verschrikkelijke man!”

Zelfs SBS erin getrapt

Ook de broer van Richard (of Ferry) laat van zich horen en noemt hem volgens doet de broer van ‘Richard’ ook een boekje open. Hij noemt hem zelfs een ‘pathologische leugenaar’ en ‘bedrieger’. ,,Bijna twee jaar geleden afstand van hem gedaan”, schrijft de broer. ,,Kan boekdelen schrijven over wat hij heeft gedaan en heeft aangericht. Hij is zo doortrapt dat zelfs SBS erin is getrapt.”

steenrijk straatarm

De hele aflevering kun je hier terugkijken.

Check ook: Kijkers geloven niets van Steenrijk, Straatarm-koppel: ‘Over 3 jaar zelf in de bijstand’ (sgxl.nl)

Bron: Ditjesendatjes, Reality.fbi

Beeld: SBS6

You May Also Like