Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Fabiola Volkers vanavond te zien in de First Dates-Valentijnsdagspecial

fabiola volkers first dates

Vanavond kunnen we genieten van de First Dates Valentijnsdag-special van BNNVARA. In deze speciale aflevering kunnen we meekijken met bekende Nederlanders, waaronder zanger Hans de Booij, sportman Jeffrey Wammes, presentatrice Krista Arriëns en realityster Sylvia van Mierlo. Ook Fabiola Volkers, bekend van onder andere Temptation Island en Echte Meisjes in de Jungle, zal te zien zijn in deze aflevering.

Fabiola Volkers

Fabiola, die momenteel haar geld verdient met pikante content op volwassenenplatforms, was bang dat haar datepartner haar expliciete foto’s zou hebben gezien. Toch blijkt Yoachim, haar date, een grote fan van haar te zijn. In een interview met RTL Boulevard vertelt Fabiola dat ze het leuk vond om aan de show mee te doen en dat ze een aardige jongen tegenover zich had. Ze houdt echter het einde van de aflevering geheim.

First Dates

De First Dates Valentijnsdag-special is vanavond om 19:25 uur te zien op NPO 3 en is wat ons betreft een special die je absoluut niet mag missen. Om je alvast op te warmen voor de aflevering, kun je alvast de eerste beelden bekijken:

Check ook: DE ONGEMAKKELIJKSTE DATE OOIT BIJ FIRST DATES: “MANNEN HEBBEN DE WERELD KAPOT GEMAAKT!”

Bron & beeld: First Dates

You May Also Like