Connect with us

Hi, what are you looking for?

Sport

F1-fans starten crowdfunding om Olav Mol en Jack Plooij terug te krijgen

Olav Mol Jack Plooij
Beeld: Instagram Max Verstappen

Zoals we weten liggen de rechten van Formule 1 sinds dit seizoen bij Viaplay en dit heeft wat veranderingen met zich meegebracht. Zo kregen we ook nieuwe Formule 1 commentatoren, dus moesten we gedag zeggen tegen F1-iconen Olav Mol en Jack Plooij en heel wat fans zijn daar helemaal niet blij mee. Ze zijn nu zelfs een crowdfunding begonnen om het duo terug te krijgen.

Crowdfunding voor Olav en Jack

Oke, we snappen dat de nieuwe commentatoren, namelijk Melroy Heemskerk en Nelson Valkenburg nieuw zijn in de game, maar het blijkt dat ze toch te kort schieten in hun expertise. Olav en Jack aan de andere hand hadden jaren lange ervaring van hoe ze commentaar en de reportages moesten vromgeven rond de Formule 1-GP’s. Dit is ook de reden waarom de fans ze terug willen, daarom zijn ze begonnen met een crowdfunding om Olav en Jack weer verslag van de raceweekenden te laten doen.

Krijgen we ze terug?

Je kunt Olav en Jack af en toe ook nog zien bij het Race Café van Ziggo, maar dat is voor de fans niet genoeg. Ziggo zou de mannen wel naar de races kunnen sturen, maar daarvoor moeten ze diep in de buidel tasten, namelijk zo’n €300.000,-. Momenteel is Ziggo opzoek naar sponsoren, maar de fans helpen natuurlijk ook graag mee. Vol verwachting kijken we allemaal wat het wordt. Krijgen de fans Olav en Jack terug of moeten ze maar wennen met de hanteringswijze van Viaplay.

Bron: FHM

Beeld: Instagram Max Verstappen

You May Also Like