Connect with us

Hi, what are you looking for?

Films & Series

Extreem chagrijnige LLDL-deelneemster zorgt voor verbazing: ‘Kan beter non worden’

extreem chagrijnige

Je hebt ochtendmensen en je hebt mensen die ’s ochtends net even wat langer nodig hebben om op te starten. Wanneer je je opgeeft voor een programma als Lang Leve de Liefde, verwacht je echter dat je je beste beentje voorzet. Dit is echter niet besteed aan deelneemster Margriet.

Geen zin in gezelschap

In Lang Leve de Liefde worden twee onbekenden minimaal 24 uur opgesloten in een villa, waarna ze de beslissing kunnen nemen om te verlengen of naar huis te gaan. Je zou dus denken dat je in ieder geval 24 uur lang je best doet om er wat van te maken. Margriet blijkt hier echter anders over te denken en is al de eerste ochtend niet te genieten. Ze gaat alleen buiten zitten om in stilte haar ontbijtje naar binnen te werken, en laat haar date op ontzettend botte wijze merken dat ze geen zin heeft in zijn gezelschap.

Extreem chagrijnig

Kijkers verbazen zich dan ook over de extreem chagrijnige Margriet, zo blijkt uit de vele honderden reacties die een fragment op de Facebookpagina van Lang Leve de Liefde al snel heeft verzameld. Zo vraagt ene Jannie zich af: “Waarom doe je dan mee, zeg en op wat van manier bah, kan beter een deken over haar heen trekken. Geen relatie beginnen nog beter non worden”.”

Check het fragment met de extreem chagrijnige LLDL-deelneemster hier:

Bron en beeld: Facebook Lang Leve de Liefde

You May Also Like