Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Ex-vriend van dame hield spreadsheet bij van alles wat hij voor haar kocht

spreadsheet

We weten allemaal dat relaties een investering zijn, maar een jongen nam dit letterlijker dan de meesten, en wel door een spreadsheet te maken om precies te documenteren wat hij uitgaf aan zijn wederhelft! Hij besloot alles wat hij aan zijn vriendin uitgaf bij te houden met een spreadsheet… tot op de laatste cent. En nu staat het geheel op TikTok.

Een banaan en een stuk toast

De ex-vriendin van de jongen, Maddy, ging vervolgens naar TikTok om zijn zeer gedetailleerde organisatorische vaardigheden te delen. Ze overlapte de video met het bijschrift: “Toen mijn ex-bf me 3 dollar rekende voor een banaan en een stuk toast en me maandelijks Excel spreadsheets stuurde van het geld dat ik hem schuldig was en ik geen idee had dat dat niet was hoe normale relaties werkten.” Dit ging gepaard met de songtekst: “Ik herinner me dat ik mijn verstand verloor.” Er staat een vrij sip kijkende Natalie op, en een beetje graven toonde aan dat deze virale video een vervolg was op een eerdere video waarin ze in detail inging op de spreadsheet zelf (en het bewijs ervan leverde).

spreadsheet
Beeld: TikTok

Een kleurcode per maand

Maddy legde uit dat ze de spreadsheets maandelijks ontving en dat ze zelfs een kleurcode kreeg zodat ze makkelijker kon zien wat ze haar ex schuldig was. “Hij stuurde me er ongeveer één per maand en zoals je kunt zien was hij zo aardig om ze van een kleurcode te voorzien”, onthulde ze. “Dat was geweldig en dan onderaan dit, ik denk dat het werd uitgeknipt, zou het totaal zijn.” Ze verduidelijkte aan het begin van de video dat ze tegenwoordig niet zou toestaan dat een romantische interesse haar zo zou behandelen.

@maddyblythe The audacity 🍞🍌 #finance #financetok #torontolife #cheap #personalfinance #moneytok #relationship #investing ♬ Selfcare-demo – Bella Moulden

Social media aandacht

Zoals je je kunt voorstellen, bleven beide video’s niet onopgemerkt op de social media website en beide werden minstens 2,4 miljoen keer bekeken door geschokte kijkers. Eén schreef: “Voor iedereen die het niet weet, dit is allemaal een enorme rode vlag.” “Grote uitgaven (rekeningen, boodschappen, vakanties, enz.) delen terwijl je samenwoont, is volkomen redelijk voor twee werkende volwassenen,” merkte een tweede op. “Maar jou vragen te betalen voor een banaan & een toastje is super raar.” Een derde grapte: “Het is alsof je in een hotel woont en dit je minibar kosten zijn.” “Gebeden en condoleances voor alle betrokkenen”, merkte een vierde op, terwijl een vijfde toevoegde: “De grootste ick aller tijden.” 

@maddyblythe Replying to @k here’s what the excel spreadsheets looked like. I am in awe that I was okay with this honestly 😅 #greenscreen ♬ original sound – Money Maddy 💸

Bron: ladbible.com

Beeld: TikTok

You May Also Like