Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Ex-vriend Katja Schuurman doet pikante onthulling: ‘6 keer per dag van bil’

Katja Schuurman

Katja Schuurman is al sinds de jaren ’90 dé stoeipoes van Nederland. Welke man heeft er niet van gedroomd om ooit een keer met haar tussen de lakens te mogen kruipen? Een ex-vriend heeft nu onthult dat Katja er zelf ook niet vies van is. Misschien zelfs een beetje té…

Katja schuurman

Avontuurtje met Douwe Bob

Eerder verschenen er al eens geruchten over de behoeftes van Katja, onder meer over een orgie in een jacuzzi, een vliegtuig waarin er allerlei dingen aan boord gebeurd zouden zijn en een voorstelling van haar zus Birgit, waarbij ze continu in haar stoel had zitten ‘wiebelen‘. Sinds maandag gaat het verhaal rond dat de actrice een avontuurtje had met Douwe Bob rondom de opnames van Boerderij van Dorst.

Nymfomane neigingen

Aan de desk van Shownieuws doet Guido den Aantrekker nu uit de doeken hoe ver de behoeftes van Katja zouden gaan. “Ik ben ooit eens een keer doorgezakt met een van haar exen en die heeft toch wel opgebiecht dat zij licht – nou, laat dat licht maar weg – nymfomane neigingen heeft en dat die echt gewoon wel zes keer per dag moet”, aldus de Story-directeur. “Dat was echt heel erg heftig. Zij is iemand die ontzettend veel aandacht nodig heeft.”

Bron: Skoften
Beeld: Instagram Katja Schuurman