Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Ex Jutta Leerdam, Koen Verweij, zet zijn superluxe appartement in de verkoop

Afgelopen sloeg het nieuws dat schaatskoppel Jutta Leerdam en Koen Verweij uit elkaar waren in als een bom. Volgens de juicekanalen was Koen niet helemaal trouw geweest in hun relatie. Dat de breuk definitief is, wordt nu wel bevestigd door het feit dat Koen zijn superluxe appartement, waar het koppel woonde, te koop heeft gezet.

Koen Verweij

Appartement van Koen Verweij te koop

Het nieuws dat schaatspaar Koen en Jutta na vijf jaar samen te zijn niet meer samen zijn, ben je zeker langs gekomen. De twee hadden maar net een peperdure villa gekocht op loopafstand van het ijsstadion Thialf. Daarvoor woonden ze in het appartement van Koen, dit appartement heeft Koen momenteel te koop gezet voor een vraagprijs van 369.000 euro. Dit appartement kocht hij in 2009 voor een prijs van 225.000 euro, waarop hij een hypotheek van 240.000 euro vestigde. Met een klein reken sommetje weet je dat hij dus een winst van 130.000 euro maakt.

Het appartement

De gelukkige nieuwe eigenaar van het appartement krijgt een woning met een oppervlakte van 90 vierkante meter. Het is een driekamer appartement, waarbij twee slaap- en 1 badkamer. De woonkamer ziet er prachtig uit en je hebt ook nog je eigen open keuken inclusief diverse inbouwapparatuur. De woning is voorzien van een laminaatvloer, daarnaast kun je je auto ook netjes parkeren in je garagebox. Het huis is gelegen aan het golfresort Heidemeer in Heerenveen. Het wordt een nieuw begin voor Koen, maar tegelijk ook een nieuw begin voor degene die de gelukkige eigenaar van het appartement word.

Koen Verweij
Koen Verweij
appartement Koen Verweij
appartement Koen Verweij
appartement Koen Verweij
appartement Koen Verweij

Bron & beeld: Bekendeburen

You May Also Like