Connect with us

Hi, what are you looking for?

Films & Series

Even Tot Hier pakt Johan Derksen op ludieke wijze aan

even tot hier

Johan Derksen hield de afgelopen tijd de gemoederen flink bezig, nadat hij aan tafel bij Vandaag Inside het ‘kaarsverhaal’ opbiechtte. Zondagavond keerde Even Tot Hier terug op de buis, en zoals te verachten was, werd Derksen daarin op ludieke wijze aangepakt.

Johan Derksen-rel

Even Tot Hier is een satirisch programma van Niels van der Laan en Jeroen Woe, waarin de actualiteiten vaak op hilarische wijze op de hak worden genomen. Uiteraard kon de Johan Derksen-rel niet overgeslagen worden, al leken de heren het in eerste instantie over te slaan. Jeroen: “Ik ben een beetje bang. Altijd als het op tv over Johan Derksen gaat, dan komt Angela de Jong ineens binnen rennen. Maar die is er niet, ik heb gekeken.”

Angela de Jong

Uiteindelijk besluiten ze Derksen dan toch nog even aan bod te laten, en inderdaad, komt Angela de Jong gelijk het beeld inlopen: “Hadden jullie het nou over Johan Derksen?” Niels: “Nee, we hadden het niet over Johan Derksen, we gaan het er ook niet over hebben!” Vervolgens zetten ze op fluistertoon een ‘Heel simpel liedje, over een best wel ingewikkeld onderwerp’ in.

Check het fragment van Even Tot Hier waarin Johan Derksen op ludieke wijze wordt aagepakt hier:

Bron en beeld: Youtube Even Tot Hier