Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Even Tot Hier doet hilarische parodie over Yvonne Coldeweijer en de roddelpers

even tot hier yvonne coldeweijer

even tot hier yvonne coldeweijer

Vroeger had je nog de Weekend of de Story om de grootste roddels vandaan te halen. Ben je niet zo van het lezen? Dan keek je RTL Boulevard. Sinds de komst van roddelkoningin LifeOfYvonne is dat allemaal verleden tijd. Yvonne komt altijd met de scoops! MEAU heeft daarom een passende cover gemaakt op haar hit Dat Heb Jij Gedaan, speciaal voor Yvonne.

lifeofyvonne

Parodie

Yvonne Coldeweijer, of beter bekend als LifeOfYvonne of Alberta Verlinde, is op het moment de gevreesde persoon van iedere bekende Nederlander. Met de hulp van honderdduizenden volgers weet ze iedereen nauwlettend in de gaten te houden of ze niet iets doen wat over de scheef gaat. De conclusie is eigenlijk: roddelbladen zoals Weekend, Story en Privé en roddelprogramma zoals RTL Boulevard kunnen wel opdoeken. Zij zijn telkens te laat.

LifeOfYvonne

Voor het programma Even Tot Hier schreef MEAU een parodie op het haar hit Dat Heb Jij Gedaan. Helemaal in het kader van Yvonne Coldeweijer en hoe zij de roddeljournalistiek eigen heeft gemaakt. De treurige waarheid voor de roddelpers van het verleden, maar dit is het moment om te zeggen dat Yvonne de nummer 1 is op het gebied van roddeljournalistiek.

Bekijk hieronder de parodie van MEAU!

Bron & Beeld: Even Tot Hier

You May Also Like