Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Eva Jinek afgemaakt om ‘Kruidvat-fantasie’: ‘F*cking denigrerend’

eva jinek

Presentatrice Eva Jinek bracht een middag “voor de lol” door als medewerker in een van de winkels van Kruidvat en vertelde erover in de media. Haar woorden zijn echter niet in goede aarde gevallen bij roddelqueen Yvonne Coldeweijer. Ze vond het “fucking denigrerend” dat de talkshowpresentatrice haar “fantasie” van een “simpele baan” bij Kruidvat zo uitvent.

yvonne

“Gemakkelijke baan”

Volgens Eva wilde ze al jaren bij Kruidvat werken. Wanneer de tv-baan te stressvol wordt, zegt ze dat ze verlangt naar een gemakkelijke baan zonder verantwoordelijkheden. Dozen openen in Kruidvat is duidelijk een no-brainer in haar ogen. Yvonne Coldeweijer vindt deze uitspraken heel erg. Ze zei op De Juice Show: “Dit is f*cking denigrerend, hè? Het is gewoon… Dit schreeuwt een soort van cuteness, maar ik vind het echt heel beledigend.”

Aandachttrekkerij en denigrerend

De uitspraken van Eva zitten Yvonne erg dwars. “Ik merk dat ik heel erg gefrustreerd ben, want ik vind het gewoon weird. Ik vind het nergens op slaan. Doe normaal. Ik vind het een soort van aandachttrekkerij en ik vind het denigrerend.” Ze vervolgde: “Ik vind Eva best wel een lieve meid, maar het is gewoon denigrerend om te zeggen: ‘O my god, jongens! Ik heb zoveel stress, werkte ik maar gewoon bij Kruidvat!’ Dat kun je niet zeggen, come on!” Eva moet niet doen alsof het allemaal frivool werk is, vindt Yvonne. “Er zijn gewoon mensen die dagelijks naar de Kruidvat gaan om daar te werken. Ik snap dat zij, omdat haar leven zó bijzonder is en ze is zó rijk, dan een fetisj heeft om een keer arm te zijn. Zo voelt het een beetje, van: had ik maar een normale baan, waarbij ik niet zo belangrijk was!” Ze vervolgde: “Iemand die normaal is heeft zo’n fantasie niet. Dat is gewoon normaal werk. Ja, het is een beetje snobby. Sorry, dit komt echt heel raar over. Doe even normaal. Er zijn ook gewoon mensen die dagelijks achter de kassa zitten. Het klinkt een beetje van: had ik maar zo lekker zo’n domme baan. Zó voelt het een beetje!”

Ook Evert Santegoeds niet te spreken over Eva’s uitspraken

Ook Privé-baas Evert Santegoeds kan Eva’s uitspraken niet waarderen. Hij liet eerder op zijn podcast Strict Prive weten ook niets van haar uitspraken te begrijpen. “Wat is dat voor fetisj, zeg? Dat je gewoon als Kruidvat-meisje door die winkel wil darren? Ik kom er liever niet. Ik zeg niks slechts over de mensen die bij het Kruidvat werken, maar als je er niet werkt, waarom zou je er dan gaan rondlopen in zo’n lelijk rood jasje?”

Bron: mediacourant.nl

Beeld: Instagram

You May Also Like