Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Erica Meiland is klaar met mannen: “Ik wil alleen Martien”

Erica Meiland
Beeld: Instagram

Erica en Martien zijn zeker geen onbekenden. De twee gaan al jaren als vrienden door het leven sinds Martien uit de kast kwam. Erica Meiland lijkt helemaal geen zin te hebben in andere mannen. Ze zou zelfs hebben aangegeven dat ze klaar is met mannen en dat ze gelukkig is met Martien in haar leven.

Oudedagsvoorziening

In weekblad Story vertelt ze haar verhaal, waarbij ze verteld over het nieuw pension genaamd Code Rosé geopend dat ze geopend hebben. Alhoewel er tegenslagen waren is het toch tot stand gekomen. ‘Ik zie dit als onze oudedagsvoorziening’, geeft Erica aan. In de tijden waar de realityreeks op televisie niet meer te zien is, kunnen ze nog een inkomstenbron hebben, vertelde Erica ook. De Meilandjes weten al precies hoe ze de komende jaren willen doorbrengen, terwijl Martien 61 is en zij 59 ‘Het is keihard werken, maar het is wel de manier waarop ik mijn dagen de komende jaren wil doorbrengen. Wat we van de andere ondernemingen hebben geleerd, is dat we nu alleen het ontbijt verzorgen. Dat doe ik, afwisselend met Martien en onze dochter Maxime. Het schoonmaken van de kamers en de bedden besteden we nu uit. En er is ook geen diner. Wel zorgen we ervoor dat de mensen zich thuis voelen”, aldus Erica.

“Ik wil alleen Martien”

Een tijdje geleden ging het nieuws over Erica en Sander van Betten als een lopen vuurtje rond. Volgens velen zouden die twee aan het daten zijn en ontmoetten ze elkaar doordat ze beiden in de tv-wereld zijn. Ondanks de vele dingen die er gezegd werden, zegt Erica dat er niets van op waarheid berust. Erica geeft aan dat ze helemaal geen man wilt en zeker ook geen relatie. Zeker jammer voor de mannen die al een tijdje een oogje op Erica Meiland hadden. Ook zegt ze dat Martien de leukste man van de wereld is, dus meer heeft ze niet nodig.

Check ook: VOLGERS BOOS OM KAMER-PRIJS VAN PENSION VAN DE MEILANDJES: “STELLETJE GELDWOLVEN!”

Bron: Loesoe

Beeld: Instagram

You May Also Like