Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Erica en Maxime staan doodsangsten uit bij Martien in de auto: “Ik wil niet dood!”

martien erica

Gisteravond was er een nieuwe aflevering te zien van Chateau Meiland. Hierbij ging het er nog hysterischer aan toe dan we al van de familie Meiland gewend zijn. Martien, Erica en Maxime gingen namelijk een proefrit maken in een nieuwe auto, waarbij Martien achter het stuur kroop, en zijn twee passagiers doodsangsten uitstonden.

Rijvaardigheid Martien

In de nieuwe aflevering wil Erica MArtien een nieuwe auto geven, dus gaat de familie naar de dealer om een proefrit te maken. Martien blijkt echter weinig vertrouwen te hebben in zijn eigen rijvaardigheid. Zodra hij de auto wil starten, begint de hysterie direct. “Ik krijg hem niet eens gestart!”

Ik wil niet dood!

Wanneer de auto eindelijk start, begint het gedoe. Moeder Erica vraagt aan dochter Maxime of ze haar gordel wel om heeft gedaan. “Ja, natuurlijk. Wat denk je? Ik wil niet dood,” zegt ze enigszins in paniek. Wanneer Maxime toegeeft bang te zijn om een ongeluk te veroorzaken, reageert Martien: “En wat dacht je van mij?!” Wonder boven wonder komen de Meilandjes na de extreem hysterische proefrit ongedeerd terug bij de autodealer.

Check het hysterische fragment waarbij Erica en Maxime doodsangsten uitstaan bij Martien in de auto hier:

Check ook: Tegenslag voor de Meilandjes: Geen vergunning voor nieuw pension (sgxl.nl)

Bron: Shownieuws

Beeld: Youtube

You May Also Like