Connect with us

Hi, what are you looking for?

Films & Series

Er komt een opvallende Japanse Anime spin-off van Stranger Things!

Als je dacht dat je al alles van Stranger Things had gezien, na de vijfde seizoen, wel dan heb je het glad mis. We kregen te horen dat Netflix bezig is met een opvallende spin-off, genaamd Stranger Things: Tokyo. Lees verder, want er is nog meer …

Stranger Things seizoen vijf

In november kregen we van de Duffer Brothers een foto van het script van Stranger Things seizoen vijf, aflevering één. alhoewel we enthousiast van worden, zijn we ook bedroefd, want de de hitserie stopt er na dat seizoen mee. maar een ding is zeker, deze seizoen word spannender dan seizoen vier. komend jaar al zullen de opnames beginnen. Alhoewel de hitserie de verwachtingen hoog houd werd het op één vlak verslagen door de gloednieuwe hit Wednesday die Stranger Things passeerde als best bekeken Engelstalige serie op Netflix. Maar seizoen 5 belooft wat te worden, dus wie weet weet zal seizoen vijf opnieuw die troon weten te bestijgen. Zonder twijvel is Stranger Things een van de meest iconische wapenfeiten van Netflix in een streamingoorlog vol concurrenten met decennia oude megafranchises. we kijken uit naar seizoen vijf!

Spin-off

Ook HBO lijkt veel in petto te hebben wanneer het om Game of Thrones gaat, we zien vele spin-offs en prequels. Maar ook Netflix lijkt niet achter te willen blijven. Want de blog What’s on Netflix, die overigens niet eigendom is van de streamingdienst, meldde iets waar velen van ons blij van werden. Ze meldden dat er namelijk aan de eerste spin-off voor Stranger Things word gewerkt, die Stranger Things: Tokyo zal heten. Het zal namelijk een ander tintje hebben, waarbij het geen live-action serie is, zoals we gewend zijn, maar een anime-serie. En als het gaat om animatie van Japanse makelij dan mogen wel wat heel veel verwachten.

Bron: Manners

Beeld: Netflix

You May Also Like