Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Er is een wilde samenzweringstheorie dat Billie Eilish zich bij de Illuminati heeft aangesloten

Terwijl fans reikhalzend uitkijken naar Billie Eilish’s headline Glastonbury op vrijdag 24 juni, circuleert er een wilde samenzweringstheorie op sociale media dat ze zich heeft aangesloten bij de Illuminati.

Illuminati

De Illuminati is een vermeende en ongrijpbare organisatie waarvan wordt gezegd dat ze de planeet radicaal wil veranderen met een ‘Nieuwe Wereldorde’.

Samenzweringstheoretici hebben lang geloofd dat Kanye West, Beyoncé en Jay Z enkele van de beroemdheden van de organisatie zijn, en beweren dat ze met mensen communiceren via geheime symbolen in hun liedjes en muziekvideo’s.

Eilish is de nieuwste beroemde gezicht dat wordt geassocieerd met het geheime genootschap op basis van haar videoclip ‘All The Good Girls Go To Hell’.

“Iedereen denkt dat ze zich letterlijk bij de illuminati heeft aangesloten, letterlijk op basis van haar laatste muziekvideo ‘All The Good Girls Go To Hell’.

@conspiracy.show Billie, blink twice if you need help #billieeilish #music #musicvideo #illuminati ♬ original sound – Conspiracy Central

Bron: LAD
Beeld: Billie Eilish

You May Also Like