Connect with us

Hi, what are you looking for?

Films & Series

Enthousiasme spat er vanaf bij LLDL-koppel: “Drink jij ook koffie of…?”

LLDL koppel

Vooropgesteld, er is een flinke dosis lef voor nodig om jezelf op te geven voor een programma als Lang Leve de Liefde. In één ruimte opgesloten worden met een totaal onbekende, terwijl er overal camera’s hangen en heel Nederland meekijkt, is nogal wat. hierdoor kunnen LLDL-kijkers regelmatig genieten van heerlijk ongemakkelijke momenten, zo ook in de nieuwste aflevering.

Op zoek naar gespreksstof

De eerste kennismaking van de koppels levert vaak al gelijk heerlijke tv-momenten op. De deelnemers zitten koud in het huis, staan vaak stijf van de zenuwen en moeten daarbij proberen het ijs te breken. Dit wil nog wel eens voor wat tenenkrommende momenten zorgen. Ook het koppel in de nieuwste aflevering is wanhopig op zoek naar gespreksstof, waardoor het enthousiasme nog niet bepaald van je beeldscherm spat. In een wanhoopspoging probeert de dame maar: “Drink jij ook koffie of…?”

Ja nee-gesprekje

Kijkers gaan dan ook stuk om het gestuntel van de twee, zo blijkt uit de vele reacties op de Facebookpagina van het programma. Zo schrijft ene Jeremy: “Kijk.. dat zijn de gesprekken! Een vrouw moet wel koffie drinken natuurlijk 😅“, en Cyntia: “eerste indruk word dit een jaa neeee gesprekje… 🤣🤭

Check het heerlijk ongemakkelijke fragment uit LLLDL hier:

Bron en beeld: Facebook Lang Leve de Liefde

You May Also Like