Connect with us

Hi, what are you looking for?

Films & Series

Engelsman in LLDL gekoppeld aan dame die geen woord Engels spreekt: ‘Cat on the tree’

engelsman lldl

De redactie en productie van Lang Leve de Liefde hebben weer de hersenen gekraakt om Coby en Samuel een goede match te geven. Eindstand blijkt dat de twee voor elkaar bestemd zouden moeten zijn. Alleen hebben wij daar onze twijfels over. Er zijn een aantal details die de redactie over het hoofd heeft gezien.

Lang Leve de Liefde

In het televisieprogramma Lang Leve de Liefde op SBS6 worden twee mensen aan elkaar gematcht die vervolgens 24 uur lang met elkaar in één huis worden opgesloten. Zo ook Coby en Samuel. Samuel woont inmiddels al een tijdje in Nederland, maar komt oorspronkelijk uit Londen. Wel is hij nog niet voor de volle 100 procent bekend met de Nederlandse taal, dus wel zo handig als hij wordt gematcht met iemand die ook Engels spreekt. Je weet wel: om een goedlopend gesprek te kunnen voeren.

Match

Spoiler alert: Coby spreekt amper Engels. Dat is een goed begin! Coby is niet voor één gat te vangen, dus gelukkig doet ze er alles aan om Samuel goed uit te leggen wat ze hem wil vertellen. Of Samuel andersom ook een beetje zijn best probeert te doen? Hm…

Check de Engelsman in LLDL die werd gekoppeld aan dame die geen woord Engels spreekt hier:

Check ook: DAME IN LLDL KRIJGT NU AL DE PIJNLIJKSTE AFWIJZING 2023!

Bron en beeld: Facebook Lang Leve de Liefde

You May Also Like