Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Emma Heesters roept herinneringen op aan actrice Tatjana Šimić

emma heesters tatjana

Tatjana Šimić, de getalenteerde actrice die vooral bekend werd door haar rol in de film Flodder, heeft al vele jaren het publiek weten te betoveren. Een specifiek fragment dat waarschijnlijk ontelbare keren werd teruggespoeld op de VHS-recorders van fans, is de legendarische scène waarin ze de woorden “Buurman, wat doet u nu?” uitroept met haar onweerstaanbare charme.

Emma Heesters als Tatjana Šimić

Hoewel Tatjana’s Wikipedia-pagina tot voor kort vermeldde dat ze van 2012 tot eind 2014 het gezicht was van de sportschoolketen Basic-Fit, zijn het vooral de herinneringen aan haar in jouw persoonlijke ‘spankbank’ die onvergetelijk blijven. Haar talent en schoonheid hebben ongetwijfeld een blijvende indruk achtergelaten. En nu, in een interessante wending van het lot, lijkt het erop dat de aantrekkelijke zangeres Emma Heesters zichzelf heeft laten fotograferen op een manier waarop ze wel iets weg heeft van Tatjana Šimić. 

Geruchten

Misschien is dit een kans om die nostalgische scène nieuw leven in te blazen, waarbij Emma de rol van Tatjana op zich neemt. Het zou absoluut geen straf zijn om deze scène met Emma te herbeleven en haar te zien schitteren met haar eigen unieke flair. Terwijl we genieten van de mogelijkheid om Tatjana’s iconische momenten te herbeleven, doen er geruchten de ronde dat ze weer samen zou zijn met voetballer Wesley Hoedt.

Meer van Emma Heesters:

Check ook: Emma Heesters ziet er op haar Paasbest uit in doorschijnend topje

Bron: vkmag.com

Beeld: Instagram & Wikipedia

You May Also Like