Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Emma Heesters-ex Wesley Hoedt in de problemen: ‘Probeerde dochter hooligan te versieren’

wesley hoedt

Onlangs maakte zangeres Emma Heesters bekend dat haar relatie met profvoetballer Wesley Hoedt tot een einde was gekomen. Dit kwam niet bepaald als een verrassing. Er gingen namelijk al een tijdje geruchten rond dat Wesley regelmatig contact zocht met andere dames. Dit blijkt ook wel uit dit verhaal van een lid van de harde kern van Anderlecht.

Andere dames

Op 8 maart, exact op Internationale Vrouwendag, maakte Emma Heesters het nieuws van de breuk bekend. Dit kwam kort nadat er screenshots waren uitgelekt waarop Wesley een andere dame probeerde te versieren. Wesley was echter al veel langere tijd actief bezig met het sturen van flirtberichtjes naar andere dames. Een fan van Anderlecht, de club waar Wesley tot de winterstop van dit seizoen actief was, vertelt een verhaal van en half jaar geleden over een incident waarbij Wesley de verkeerde dame had uitgekozen om te versieren.

20-jarige dochter van een hooligan

De fan schrijft: “Toen de harde kern de vrijdag voor de Standard away naar de training ging om de spelers aan te spreken, was er 1 bij die een bijzondere reden had. Bij aankomst op het oefenterrein ging hij linea recta naar Hoedt met de boodschap dat hij een eitje te pellen had met hem. Bleek dat Hoedt al een hele tijd via Instagram berichtjes aan het sturen was naar de 20-jarige dochter van de kerel van de harde kern. Voor wie een aantal jongens van de harde kern kent: Het is een bekende Truienaar. Qua grootte en breedte lopen er zo nog geen 5 rond bij ons. Wesley schrok zich een Hoedtje en volgens een paar jongens van Neerpede zong hij sindsdien een toontje of 2 lager in de kleedkamer.”

Check het verhaal van de fan over Wesley Hoedt die de dochter van een hooligan probeerde te versieren hier:

Wesley Hoedt

Bron en beeld: Instagram Reality.fbi/Wesley Hoedt

You May Also Like