Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Emily Ratajkowski bevestigt dat ze een relatie heeft met opmerkelijke Valentijnsdag foto

Beeld: Instagram

Emily Ratajkowski’s nieuwe vriendje heeft bevestigd dat ze daten met een nogal bijzondere Valentijnsdag post.

Valentijnspost

Het 31-jarige model zou de afgelopen maanden met Pete Davidson daten, na haar scheiding met haar man van vier jaar, Sebastian Bear-McClard. Maar een paar maanden nadat ze samen waren gespot, suggereerde de geruchtenmolen dat ze inmiddels uit elkaar zijn. Maar goed, dat is nu verleden tijd, want het lijkt erop dat ze met niemand minder dan grapjas Eric André aan het daten is. Dat weten we dankzij een pikante Valentijnspost waarin de 39-jarige komiek een paar x-rated foto’s van het stel samen deelde. André is te zien terwijl hij op een fluwelen bank ligt en niets anders draagt dan zijn verjaardagspak en een hartvormige emoji om zijn intieme delen te bedekken, natuurlijk. Als je iets beter kijkt, zie je een even strakke Ratajkowski in het spiegelbeeld achter hem. Naast het celebritykoppel zijn er een aantal expliciete paaseieren, waaronder een knapperige opgerolde sok op de vloer en hun kleren die overal verspreid liggen.

Beeld: Instagram

Verdeelde meningen 

Amanda Hirsch deelde de post met het bijschrift: “HAPPY VALENTINES DAY/ EMRATA & ERIC ANDRE HARD LAUNCH (no pun intended or maybe yes we dunno a heart is covering) ahhhhh.” Mensen zijn massaal naar de commentaarsectie gegaan om hun gedachten over het onwaarschijnlijke koppel te delen, waarbij één, die duidelijk geschokt is door de onthulling, schreef: “We leven in een simulatie.” André’s fans zijn verdeeld over wat ze ervan vinden. Terwijl de een zei: “Ik ben zo jaloers op haar,” schreef een ander: “Ik hou van je bro, maar ik ontvolg je.” Hetzelfde geldt voor de bredere online gemeenschap. “Hou dit voor hen,” zei een commenter, terwijl een tweede simpelweg schreef: “Ik kotste in mijn mond.” Anderen waren meer gericht op de fijnere details van de foto’s. Eén persoon vroeg: “Is het raar dat ik nieuwsgieriger ben naar wat de wijn is dan wie het meisje is?” “Het is de hele muur bedekt met spiegels voor mij,” zei een ander, terwijl een derde schreef: “De opgerolde sok in de vloer is triggerend.” Een vierde schreef: “Let niet op de babyfoto op de achtergrond.”

Beeld: Instagram

Ophef over eerdere foto

Wat je er ook van vindt, de naaktfoto’s zijn deze keer tenminste van volwassenen. Ratajkowski kreeg vorig jaar te maken met kritiek toen ze een naaktfoto van haar met haar eenjarige zoon Sylvester deelde op Instagram. In reactie daarop schreef een persoon: “Dit is niet oké. Het kan me niet schelen hoe mooi je bent,” terwijl een ander toevoegde: “Ik zou geen naakte babyfoto posten. Post gewoon jezelf, volwassen en mooi genoeg om veel likes te krijgen.” “Huh waarom ben je naakt met je zoon? Echt vreemd,” merkte een derde op, terwijl een vierde toevoegde: “Waarom in hemelsnaam foto’s maken met je naakte zoon…. Wat doe je alleen voor ‘likes’ en aandacht?” Niet iedereen was het echter oneens met de post, waaronder deze persoon die zei: “Het is zo mooi, moeder en zoon,” en een tweede die het beschreef als ‘prachtig en lief’. Niet zeker of ze hetzelfde zouden zeggen over de Valentijnsdag-update.

Check ook: Nina Warink geeft je een pikant voorproefje op de huwelijksnacht

Bron: ladbible.com

Beeld: Instagram

You May Also Like