Connect with us

Hi, what are you looking for?

Films & Series

Emilia Clarke (Daenerys Targaryen) bevestigt Game Of Thrones-spin off over Jon Snow

Clarke bevestigde dat haar voormalige Game of Thrones medester terugkeert naar onze schermen als de geliefde Jon Snow. Het nieuws over de spin-off-serie brak vorige week uit, waardoor Game of Thrones-fans enthousiast werden en wij ook!

Spin-off Jon Snow

Hoewel een naam voor de show nog niet is bevestigd, zal het volgens berichten een live-action spin-off-serie zijn rond het favoriete personage Jon Snow. Er wordt ook gezegd dat HBO zich in de vroege stadia van de ontwikkeling van het vervolg bevindt. Fans van het fantasie drama hebben verdere bevestiging gekregen van de ontwikkeling van de show uit Game of Thrones Emilia Clarke. De actrice die de iconische Daenerys Targaryen speelde, onthulde hoe ze met haar voormalige co-ster Harington heeft gesproken over het aanstaande vervolg. “Hij heeft me erover verteld. En ik weet dat het bestaat. Het gebeurt.” Vertelde Clarke aan BBC News.

Niet de enige Spin-off van Game of Thrones

Clarke deelde ook details over de rol van Harington in de ontwikkeling van de show. Ze zei: “”Het is gemaakt door Kit voor zover ik het kan begrijpen, dus hij zit er vanaf de grond in. Dus wat je gaat kijken, hopelijk, als het gebeurt, is gecertificeerd door Kit Harington.” De aankomende serie is niet de enige spin-off show van Game of Thrones die op het scherm verschijnt. HBO brengt ook House of Dragons uit, gericht op de familie Targaryen twee eeuwen voor de gebeurtenissen van Game Of Thrones. De show gaat op 21 augustus 2022 in première. Clarke speelde samen met Harington in Game of Thrones, gebaseerd op George R.R. Martin’s A Song Of Ice And Fire-romans. De hitshow liep tussen 2011 en 2019 bijna tien jaar.

Het wordt spannend

Ondanks dat ze haar rol als de Mother of Dragons niet herneemt, heeft Clarke haar opwinding over de prequel gedeeld. Ze zei: “Het gaat bizar zijn als de hel. Ik ga dit kijken als een nieuwe kijker, want het is een miljard jaar voor onze show, dus het gaat anders voelen.”

Bron & beeld: Unilad

You May Also Like