Connect with us

Hi, what are you looking for?

Gadgets

Electronic Arts lanceert Lord of the Rings-game voor je telefoon

lord of the rings game

Ben je al jaren aan het balen dat het verhaal van Lord of the Rings is afgelopen? Begrijpen we. Gelukkig kun je je binnenkort weer onderdompelen in de magische wereld, want Electronic Arts (EA) is bezig met het maken van een Lord of the Rings-game voor op je telefoon.

Lord of the Rings

Electronic Arts (EA) is een samenwerking aangegaan met Middle-Earth Enterprises, zij hebben de wereldwijde rechten van Lord of the Rings en The Hobbit in bezit. Binnenkort zou er dus een gratis spel op je telefoon moeten uitkomen. Het spel is beschikbaar voor Android en iOs. Het spel krijgt een waanzinnig verhaal, inclusief turn-based gevechten en diepgaande verzamelsystemen. Ook komen veel bekende personages er in voor.

Game

De game – die The Lord of the Rings: Heroes of Middle-earth genoemd gaat worden -wordt online gespeeld, dus de kans is groot dat je je competitieve kant moet laten zien. Voor de rest is het nog onduidelijk hoe het spel er precies uit gaat zien. Maar dit kan niet anders dan vet worden toch?! De verwachtingen zijn in ieder geval hoog.

Bron: Gadgetgekkies
Beeld: Unsplash

You May Also Like