Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Eindelijk … onderbroek die je windjes filtert en neutraliseert

Beeld: Pexels

Na lang wachten is het zover…  Flat-D Innovations maakt het met hun nieuwe product mogelijk dat wanneer je wat valse lucht laat ontsnappen je ongestoord je leven kunt voortzetten zonder dat mensen in je omgeving flauwvallen. Het ‘inlegkruisje’ filtert namelijk je scheten en neutraliseert ze.

Flat-D Innovations

Flat-D Innovations, is een Amerikaanse fabrikant, een Better Business Bureau Accredited Company, en is al meer dan 19 jaar marktleider op het gebied van geurbestrijdingsproducten voor winderigheid en andere speciale geurgerelateerde producten. De gepatenteerde producten van het bedrijf hebben een einde gemaakt aan schaamte en hebben de kwaliteit van leven verbeterd voor mensen in meer dan 50 landen over de hele wereld.

Het product

De Flatulence Deodorizer Pad zoals het product heet is 1,5 millimeter dik en na gebruik stop je hem gemakkelijk weer in de wasmachine zonder dat het aan kwaliteit inboet. Is het product voor mannen of vrouwen? Het product is voor iedereen! Dus zowel mannen als vrouwen kunnen de Flatulence Deodorizer Pad aandoen. Dit is het product dat we al lang nodig hadden, maar we wisten niet dat we het nodig hadden. Bestellen kan hier!

Bron: Zelfmaak ideetjes

Beeld: Pexels