Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Efteling komt met splinternieuw griezelpark!

efteling griezelpark Huyverwoud
Beeld: YouTube

Speciaal voor alle horrorfans is de Efteling is druk bezig met het creëren van een nieuw themagebied in het attractiepark, een heus griezelpark! Het zogenaamde Huyverwoud wordt het gebied waar de nieuwe spook attractie Danse Macabre zal verschijnen.

Toppunt van griezel

De Danse Macabre zal het oude Spookslot vervangen. Volgens de makers is deze attractie echt het toppunt van griezel in vergelijking met elke andere attractie. Op de website van de Efteling stelde ingenieur Remco van Hoek eerder: “Misschien het best te omschrijven als een kruising tussen een dynamische thrillride en een spectaculaire show.” dus zo te zien is deze horror attractie zeker het wachten waard.

Efteling komt met splinternieuw griezelpark!
Beeld: YouTube

In 2024

De Efteling heeft nu via een video op haar YouTube-kanaal bekend gemaakt dat deze nieuwe attractie in een al even nieuw themagebied staat: Huyverwoud. De ingang is vanuit het Abdijplein en niet alleen Danse Macabre is daar te zien, maar ook eettentjes met een duister randje. Wie zin heeft in dit griezelspel zal nog even geduld moeten hebben, want Huyverwoud gaat in 2024 open voor publiek.

Check ook: Deze vier dikke nieuwe attracties zijn binnenkort in Toverland te bewonderen

Bron: jfk.men

Beeld: YouTube

You May Also Like