Connect with us

Hi, what are you looking for?

Eten & Drinken

Eeuwige discussie eindelijk beslist: hoort frikandel speciaal met ketchup of met curry?

frikandel speciaal

Als echte Frikandel Speciaal-liefhebber ben je vast wel bekend met de eeuwige discussie: hoort deze snack nu met curry of met ketchup? Voor de buitenwereld lijkt het misschien een onbelangrijke vraag, maar voor fans is het van levensbelang! Daarom maken we een eind aan deze discussie zodat we zonder zorgen weer kunnen genieten van onze dagelijkse del.

frikandel speciaal

Frikandel speciaal

Als je het op Wikipedia opzoekt, staat er duidelijk dat frikandel speciaal wordt geserveerd met curry, mayonaise en gesnipperde uitjes. Dus sorry ketchup-fans, maar jullie hebben het mis. Maar we zijn de minste niet en staan open voor een duidelijke enquête. Er is dan ook maar één plek om deze vraag te stellen en dat is op de Facebookpagina ‘Frikandel Speciaal Geeks‘. Dit zijn tenslotte de top-of-the-bill speciaal-liefhebbers en als iemand het eindwoord heeft, zijn zij het wel.

Curry of ketchup?

Een poll op deze pagina wees uit dat bijna 87,5% van de stemmen voor curry waren en slechts 12,5% voor ketchup. Het lijkt er dus op dat het merendeel van de mensen die hierover stemden het erover eens is dat Frikandel Speciaal met curry hoort. Dan weten we dat ook weer. Over tot de orde van de dag!

frikandel speciaal

Check ook: 15 HILARISCHE SITUATIES DIE IN EEN SNACKBAR (ECHT!) GEBEUREN

Bron: Showmag
Beeld: Flavorfav

You May Also Like