Connect with us

Hi, what are you looking for?

Films & Series

Eerste trailer van John Wick 4 met Keanu Reeves

Beeld: Twitter

De eerste officiële trailer van John Wick 4 is uit en het internet gaat helemaal los. We zien het personage van Keanu Reeves gekleed in zijn iconische geheel zwarte pak omringd door brandende kaarsen.

Het wordt spannend …

De moordenaar ziet er bijzonder zwaarmoedig of berouwvol uit, omdat hij waarschijnlijk nadenkt over zijn lichaam stelling in de vorige drie films. Of hij kan bidden om vergeving te vragen voor wat hij gaat doen… Sinds het op sociale media is gedropt, zijn mensen wild geworden over wat het zou kunnen betekenen. Er is heel weinig anders onthuld over de aankomende film, maar op basis van de vorige delen zal het ongetwijfeld bloederig en verbazingwekkend zijn.

Het sneak peek

Volgens Variety viel er in april een teaser voor John Wick 4 tijdens de Lionsgate-presentatie tijdens CinemaCon. De sneak peek zorgde voor massaal gejuich van het publiek. Het bevatte cool-als-een-komkommer Wick die absoluut iedereen vernietigde op zijn missie van eeuwige wraak. Hoewel Wick deze keer een donkere, eenzame ninja vibe uitstraalde, die het publiek leek op te pikken.

De personages

Het personage van Reeves zei dat hij ‘ze allemaal gaat vermoorden’, en eerlijk gezegd twijfelen we daar niet aan. In de laatste scènes van de intense trailer was te zien hoe Wick zijn vijanden in een kunstgalerie brutaal aan het brullen was in een meedogenloze draaimolen van nunchucks en brutaliteit. Naast Reeves heeft zich een geweldige cast van acteurs aangemeld, waaronder Lance Reddick, Rina Sawayama, Donnie Yen, Shamier Anderson, Bill Skarsgård, Hiroyuki Sanada, Scott Adkins en Clancy Brown.

Bovendien kan het publiek erop rekenen dat het wordt teruggebracht naar het Continental Hotel, met Ian McShane als manager, Winston. Halle Berry zal haar rol als Sofia uit hoofdstuk 3 niet hernemen. Hoewel Berry zal worden gemist, zal de film nog steeds een absolute knaller worden met opnieuw stuntman-gedraaid-regisseur Chad Stahelski aan het roer.

Bekijk de trailer hieronder:

Bron: Ladbible

Beeld: Twitter

You May Also Like