Connect with us

Hi, what are you looking for?

Films & Series

Eerste blik op nieuwe horrorfilm genaamd Winnie The Pooh: Blood And Honey

Winnie The Pooh: Blood And Honey

Ieders favoriete beer, Winnie The Pooh, heeft het 100 hectare grote bos verlaten voor een uitstapje naar het horrorgenre. Ja, je leest het goed. De vriendelijke beer is terug in een aankomende film genaamd Winnie the Pooh: Blood and Honey. Erg vriendelijk zal hij echter niet meer zijn

Winnie The Pooh: Blood And Honey

De horrorfilm

De horrorfilm is de nieuwste ‘independent’ film van regisseur Rhys Frake-Waterfield en is niet te verwarren met de Disney’s vrolijke, honing slurpende versie van de gele beer. Deze versie van Winnie The Pooh ziet er veel bloeddorstiger uit dan de beer die jij je herinnert, want het lijkt een bloederige slasherfilm te zijn, die teruggaat naar de bloederige gloriedagen van de jaren 90.

Geen echte beer

Uit de filmstills blijkt dat deze Pooh geen echte beer of een dier is, maar een man met een masker. We zien iemand van wie we aannemen dat het Winnie is, met een voorhamer en achter het stuur van een auto. Er is ook een moment opname van Winnie en een personage dat erg veel lijkt op Knorretje. Dit personage sluipt achter een vrouw die aan het chillen is in een bubbelbad. Er is zelfs ‘uitstappen’ ingesmeerd in wat lijkt op bloed op de ramen van het vermoedelijk geïsoleerde huis waar alle hoofdpersonen in wonen. Er is niet heel veel bekend over de film, maar we durven te wedden dat deze Winnie op veel meer uit is dan alleen maar honing. Zoals de titel sowieso al doet vermoeden, is hij op zoek naar bloed. Hieronder kan je een eerste blik zien van de film:

Bron: Ladbible

Beeld: Twitter