Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Eeneiige tweelingen proberen tegelijkertijd zwanger te worden van dezelfde man

Eeneiige tweelingen

Een stel eeneiige tweelingen die dezelfde partner delen, hopen tegelijkertijd zwanger te worden. Zoals veel tweelingen delen Anna en Lucy Decinque een ongelooflijk hechte band. Maar in tegenstelling tot veel tweelingen delen ze ook een verloofde.

Meest identieke tweeling ter wereld

Het paar dat zichzelf de ‘meest identieke tweeling ter wereld’ noemt, heeft allebei een relatie met Ben Byrne en hoopt allebei tegelijkertijd zwanger te worden, zodat ze de halfbroers en -zussen samen kunnen opvoeden. Anna en Lucy verschenen op TLC’s Extreme Sisters waar ze spraken over hun plannen voor de toekomst en zeiden: “Onze droom is om tegelijkertijd samen zwanger te zijn.” Het paar sprak voor het eerst over hun plannen om in 2021 op dezelfde manier zwanger te worden, toen ze onthulden dat ze het al begonnen te proberen. Tijdens de show zeiden ze: “We hebben nog nooit eerder een zwangerschapstest gedaan. Het is echt magisch hoe een stok kan bevestigen dat je zwanger bent. “We zijn 35 jaar oud. We hebben besloten dat we nu kinderen willen.” Lucy zei: “Ik heb een hartaanval omdat ik denk dat Anna zwanger zou kunnen zijn en ik niet. We hebben liever dat we allebei zwanger zijn dan één.”

Eeneiige tweelingen
Beeld: Instagram

Tegelijk zwanger raken

Het paar is zo vastbesloten om tegelijkertijd zwanger te worden, de tweeling heeft hun temperatuur geregistreerd om de ovulatie te controleren en ligt met hun benen tegen de muur in een poging de zaken vooruit te helpen. Ondertussen is Ben zich bewust van de taak die hij op zich heeft, en geeft toe dat het ‘veel druk’ is. Tijdens de show zei hij: “Het wordt zeker een uitdaging om ze allebei tegelijkertijd zwanger te krijgen. “Het is absoluut een grote druk voor één man. Het is een kwestie van multitasken, denk ik.”

Oefenen met poppen

Hoewel ze nog geen kinderen hebben, is het paar begonnen met het verlaten van het huis met poppen. De zussen legden uit: “We hebben wat moeite gehad om zwanger te worden, dus dit is het op één na beste.” Redelijk. Anna en Lucy zorgen er zelfs voor dat ze hun poppen in bijpassende outfits kleden om bij te blijven met het hele thema dat ze hebben. De tweeling heeft sinds 2012 een relatie met Ben en is nu allemaal verloofd met elkaar. Als ze echter ooit in het huwelijksbootje willen stappen, moeten ze in het buitenland trouwen, aangezien polygamie niet wettelijk wordt erkend in hun geboorteland Australië.

Check ook: ‘Meest identieke tweeling ter wereld’: ‘We willen met dezelfde man trouwen’

Bron: Unilad

Beeld: Instagram

You May Also Like