Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

‘Echte reden rechtszaak om Hazes-erfenis onthult: “Rachel onterfd?!”‘

rachel hazes

Enige tijd geleden werd bekend dat Roxeanne Hazes haar moeder Rachel voor de rechter sleept om de erfenis van haar wijlen vader André Hazes. Privé denkt te weten wat de achterliggende reden daarvan is. Volgens het roddelblad heeft Rachel namelijk jarenlang een belangrijke bepaling in het testament van André Hazes verzwegen!

Testament aangepast

In de laatste jaren voor de dood van de legendarische volkszanger, rommelde het al flink in het huwelijk met Rachel. Volgens Privé zou André daarom drie jaar voor zijn dood zijn testament hebben aangepast, waarin zou zijn bepaald dat ‘wanneer zij zouden zijn gescheiden of wanneer er een procedure daartoe zou zijn opgestart’, Rachel niets zou erven.

Hazes’ ultieme wraak

‘André Hazes’ ultieme wraak in testament: RACHEL ONTERFD?!’, kopt Privé dan ook. Dit zou niet alles zijn. Rachel zou dit altijd bewust hebben stilgehouden voor haar kinderen Roxeanne en André jr.: Dit zou verder betekenen dat niet Rachel, maar Roxeanne en André de wettelijke erfgenamen zijn.

Jarenlang voorgelogen

Roxeanne zou jarenlang hebben geprobeerd te stukken in handen te krijgen. “Uit de stukken blijkt dat ze lang voorgelogen zijn”, zo vertelt Robert Israël, de testamentair bewindvoerder in de nalatenschap van wijlen André Hazes, die de zaak samen met Roxeanne aanspande. Op de vraag hoe ze hierop reageerde, antwoord hij: “Tja, wat denk je? Best heel pittig en emotioneel. In de notariële akte stond gewoon zwart op wit dat Rox en Dré de enige erfgenamen van hun vader André Hazes zijn en niet Rachel.”

Nooit geweten

“Het zal in elk geval hard aankomen. Officieel hebben ze het nooit geweten. Wie gelooft dat je moeder je niet vertelt dat je de erfgename van je vader bent? Dat hoor je te zeggen. Daar hebben zij recht op en vergeet niet, het is de laatste wil van hun vader.”

Bron: MediaCourant

Beeld: Instagram

You May Also Like