Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Droomvacature: tegen betaling een road trip door Amerika langs 500 bierbrouwerijen

Droomvacature

Ben je je huidige baan zat? Dan hebben we de beste vacature OOIT voor je gevonden. Hoe zou je reageren als je tegen betaling een road trip mag maken door de Verenigde Staten langs 500 bierbrouwerijen? Als je niet uit je dak gaat, dan ben je af. Dit is de beste vacature die je ooit in je leven tegen gaat komen.

Droomvacature

Vacature

De Verenigde Staten staat onder reizigers natuurlijk bekend om het road trippen met een camper door alle mooie natuurgebieden, grote steden en… bierbrouwerijen! Dat laatste is vooral belangrijk als je de perfecte kandidaat bent voor de vacature van Harvest Host. Ze zijn namelijk op zoek naar iemand die twee jaar lang wil road trippen in een camper langs zo’n 500 bierbrouwerijen in Amerika.

Bierbrouwerij

Wat je dan mag doen? Je proeft de biertjes, de sfeer en het personeel en schrijft hier een verslag over. Een kind kan de was doen. Je krijgt ook nog eens 50 euro per dag. Dat klinkt misschien niet heel veel, maar Harvest Host betaalt de camper en het bier. Klinkt als een goede deal. Je moet minimaal 21 jaar oud zijn, ervaring hebben met bier en campers én je moet natuurlijk een rijbewijs hebben.

Bron: Reisleven

Beeld: Unsplash

You May Also Like