Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Droom van man die €15.000 uitgaf om hond te worden, komt uit nu hij wordt uitgelaten

man hond worden

Een opmerkelijk verhaal komt naar voren van een man die zijn leven drastisch heeft veranderd door maar liefst €15.000 uit te geven om een hond te worden. Vol overtuiging beweert hij dat hij nu eindelijk zijn lang gekoesterde droom in vervulling ziet gaan, terwijl hij trouw wordt uitgelaten. Zijn ongewone transformatie heeft veel vragen opgeroepen en heeft mensen gefascineerd. Laten we dieper duiken in dit intrigerende verhaal en ontdekken welke gedachten en emoties schuilgaan achter zijn onconventionele keuze.

man hond worden
Beeld: YouTube/@I_want_to_be_an_animal

Grenzen verleggen

De naamloze man, die de naam Toco gebruikt wanneer hij in hondenmodus is, heeft uitgelegd dat het veel meer is dan alleen maar verkleden als een hond voor de lol. De man, die in Japan woont, beweert dat dit iets is waar hij al sinds zijn kindertijd van gedroomd heeft en nu, als volwassene met genoeg geld om uit te geven aan een ongelooflijk realistisch hondenpak, kan hij nu leven zoals hij wil. Hij heeft zich zelfs getrakteerd op een gigantische hondenbench om in te slapen, om het geheel zo echt mogelijk te laten voelen.

Beeld: YouTube/@I_want_to_be_an_animal

Het opmerkelijke verhaal van Toco, de menselijke collie

In een nieuwe video die op zijn YouTube-kanaal is geüpload, legt hij uit: “Ik werd een hond en ging naar buiten voor een wandeling! Ik werd een collie en vervulde een droom die ik al had sinds ik een klein kind was, om een dier te zijn.” In de video is te zien hoe Toco binnenshuis rustig rondloopt, gekleed in een rode halsband en tuigje, voordat het tijd is om naar buiten te gaan voor zijn wandeling.

‘Vandaag ga ik naar buiten en ga ik wandelen’, vervolgt hij. “Ik ben opgewonden.” Aangezien hij geen natuurlijke viervoeter is, duurt het allemaal wat langer dan bij een echte collie, maar Toco laat zich niet afschrikken terwijl hij het huis verlaat en de straat op gaat. Na een rustige wandeling besluit Toco om terug naar huis te gaan, en hij stopt zelfs niet om tegen een lantaarnpaal te plassen onderweg. Toco haalde vorig jaar de krantenkoppen nadat de eerste video’s van hem in zijn hondenpak online verschenen. Het speciaal gemaakte kostuum is ontworpen door Zeppet, een Japans bedrijf dat sculpturen en modellen maakt voor films. Met een beetje inzicht in het ontwerpproces zei het bedrijf: ‘Het idee is dat het skelet van een hond kan worden gereproduceerd op het skelet van een mens’.

Beeld: YouTube/@I_want_to_be_an_animal

“Aangezien de structuur van het skelet heel anders is, hebben we veel tijd besteed aan het bestuderen van hoe we het eruit konden laten zien als een hond.” Ze voegden eraan toe: “Bovendien verzamelen we foto’s vanuit verschillende hoeken, zodat de mooie vacht van de collie gereproduceerd kan worden en we hebben bedacht hoe de vacht natuurlijk zal bewegen.”

Leven in twee werelden

Maar terwijl hij zijn beste leven leidt, heeft de man eerder toegegeven dat hij zich zorgen maakt dat zijn vrienden hem ‘vreemd’ zullen vinden, vandaar dat hij ervoor heeft gekozen om zijn menselijke identiteit geheim te houden.

Toco legde uit aan The Mirror: “Ik vertel mijn vrienden zelden, omdat ik bang ben dat ze me vreemd zullen vinden. Mijn vrienden en familie waren erg verrast toen ze hoorden dat ik een dier was geworden.”

Check ook: 25-jarige vrouw investeert meer dan 60 duizend euro om eruit te zien als een levensechte Barbie!

Bron: Ladbible

You May Also Like