Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Dries Roelvink verklapt: ‘Tino Martin stond wél dronken op het podium’

Tino Martin heeft een aardige reputatie opgebouwd als het gaat om dronken op het podium staan tijdens zijn optredens. Zelf heeft de zanger altijd ontkend dat hij ooit met een glaasje teveel optreed, maar collega-zanger Dries Roelvink, die goed bevriend is met Tino, heeft in Weekend onthult dat hij wel degelijk diverse malen dronken het podium is opgestapt.

Embedded van Ditjesendatjes

‘Een mindere dag’

Er zijn diverse filmpjes in omloop waarop Tino niet helemaal toonvast in de microfoon staat te lallen. Wanneer hij hier in de media echter naar gevraagd wordt, antwoord hij steevast dat ‘iedereen wel eens een mindere dag heeft’, of dat hij nog herstellende was van corona. Dries verklapt nu echter dat Tino wel degelijk een probleem heeft.

Dronken op het podium

Nadat er onlangs weer een nieuw filmpje van een ‘dronken’ Tino verscheen, sprak Dries hem hierover aan: “Hij zei tegen me: ‘Ik was niet dronken. De twee keren daarvoor wel, maar nu echt niet”. Dit was echter niet de eerste keer dat Dries zijn vriend waarschuwde. “Ik heb het er weleens met hem over gehad. Nadat hij twee keer dronken op het podium stond, heb ik gezegd: ‘Kijk nou uit. Probeer niet te drinken vlak voordat je het podium opgaat.”’

Na 9 glazen wijn moeilijk zingen

“Stel, je gaat lunchen, drink dan maximaal drie glazen wijn, dan kun je nog naar huis, bijtrekken en daarna het podium op. Met drie glazen wijn kan ik prima zingen, maar met negen wordt dat wel moeilijk”, vervolgt Dries. “Ik denk dat hij daar ook op is aangesproken door zijn manager Johnny Sap, diens zoon Brandon, en door zijn neef Michael, die er ook altijd bij is. Ik vind dat die drie scherp moeten zijn. Zij hadden moeten zeggen: ‘Zo kun je niet het podium op, we zeggen tegen de klant dat je het niet doet. Zijn team moet echt goed kijken of hij iets heeft gedronken. Ze moeten wel oppassen dat het niet nog één of twee keer gebeurt, dan krijgen klanten minder vertrouwen in een boeking.”

Bron: Ditjesendatjes

Beeld: Instagram

You May Also Like