Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Drieling brengt mensen serieus in de war met next level-pranks

drieling prank

Tegenwoordig zit social media vol met video’s waarin mensen in de maling worden genomen. De ene video is hilarischer dan de andere. Maar de déjà vu prank video’s van de drieling die we jou in dit artikel gaan laten zien, zijn echt om te rollen van het lachen.

Mall

In de eerste video bevindt het drietal zich op dezelfde manier gekleed in een mall en nemen ze allerlei mensen in de maling door steeds te doen alsof ze naar hun oma op zoek zijn. Dit doen ze vlak na elkaar op de roltrap. De reacties van de mensen zijn meer dan hilarisch om te zien.

Drive Thru

In de tweede video gaat het drietal elk na elkaar in een drive thru. Ze zijn wederom gekleed op dezelfde manier en rijden ook nog in dezelfde auto. De meeste verkopers zijn behoorlijk in de war en weet niet wat hun overkomt, terwijl een enkele het wel doorheeft dat het om een drieling gaat.

Stalker

In de derde video is onze hilarische drieling wederom aan de slag gegaan. Dit keer als stalker. Ze staan op een kleine afstand van elkaar en spreken steeds dezelfde persoon aan en gebruiken dezelfde zinnen. Ook hier is de verwondering van de mensen, die ze aanspreken, groot.

Check ook: Wesley Sneijder neemt Andy van der Meijde hilarisch in de maling

Bron & Beeld: YouTube

You May Also Like