Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Deze zuipversie van Monopoly ‘Drinkopoly’ wil je zo snel mogelijk in huis hebben

drinkopoly

Monopoly kennen we natuurlijk allemaal, maar soms raken we het ook weleens zat. Niet zo gek als het spel urenlang kan duren, er ruzies ontstaan en je continu al je geld verliest. Gelukkig bestaat er tegenwoordig ook een dronken versie van Monopoly en dat klinkt precies als iets wat leuk is voor jou en je vrienden. Het spel heet ook nog eens lekker passend ‘Drinkopoly‘. Klinkt retegoed natuurlijk.

drinkopoly

Monopoly vs. Drinkopoly

We kennen inmiddels de spelregels van de originele Monopoly wel en opzich wijkt Drinkopoly daar ook niet heel veel van af. Normaal kom je met je pion langs bekende straten of attracties, maar in de drankversie kom je langs verschillende pubs, bars en clubs. Het leuke van deze versie is ook dat je op vakjes terecht kunt komen waarop je een shotje moet nemen of een heel glas moet adten. 

Opdrachten

Ook kun je verschillende kaartjes trekken waarbij je speciale opdrachten moet voltooien. Hierbij kun je denken aan truth en dares, tongtwisters, armworstelen, grappige openingszinnen en nog veel meer. Wie de winnaar van het spel is, is de persoon die als eerst de reis voltooit. Als hij of zij nog op zijn benen kan staan dan… Het spel is voor een prikkie te koop op Bol.com! Check de actuele prijs hier op Bol.com

Bron en beeld: Bol.com

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like