Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Douwe ‘superspreader’ Bob staat alweer open voor gezinsuitbreiding: ‘Zeg nooit nooit’

douwe bob haters

Dat Douwe Bob drie kinderen heeft bij drie verschillende vrouwen weten we natuurlijk allemaal wel. Maar onze Douwe staat zeker wel open voor nummer 4!

3 kinderen

Douwe Bob is dol op zijn drie kinderen en als het aan de zanger ligt, volgen er in de toekomst meer. Dat vertelt hij in gesprek met verslaggever Aran Bade.

Douwe Bob kreeg in december 2021 niet een maar twee kinderen, en niet lang daarna kwam naar buiten dat de derde ook op komst was.

In december twee jaar geleden werd hij voor het eerst vader van dochter Bobby Lou met kunstenares Loes van Delft en een week later volgde Ziggy, van een andere vrouw. Mei 2022 werd Douwe Bob voor de derde keer vader, van zoontje Elias. Dat was met zijn toenmalige ex-vriendin Anouk, met wie hij nu weer samen is en gaat trouwen. Op naar nummer 4?

Douwe gaat trouwen

De zanger is tijdens een feest voor zijn dertigste verjaardag (afgelopen december) op zijn knieën gegaan. Douwe zou na de grote vraag ook nog ’alsjeblieft?’ hebben weten uit te brengen, waarna Anouk volmondig ’ja’ zou hebben gezegd. Anouk is de moeder van zijn zoon Elias, die afgelopen zomer ter wereld kwam.

You May Also Like