Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Door woonwijk scheurende Mark Gillis opnieuw onder vuur: “Simpele ziel!”

Mark Gillis

Mark Gillis, de zoon van, kreeg deze week een flinke bak stront over hem heen nadat er beelden verschenen hoe hij bijna een fietser van zijn sokken reed in een peperdure Porsche. Nu zijn er opnieuw beelden verschenen van een scheurende Mark en mensen zijn woedend!

Dikke middelvinger

Wanneer de nieuwe beelden precies zijn opgenomen is onduidelijk, maar het lijkt erop dat Mark de kritiek gelezen heeft, en het bij wijze van een dikke middelvinger nog eens dunnetjes over heeft gedaan. Dit idee wordt versterkt dat je op de achtergrond Peter Gillis nog hoort zeggen: “Dat is wat anders dan een golfcar of niet Mark?’, zoals ook in de eerste video het geval was.

Simpele ziel

Ook deze keer zit Mark in dezelfde Porsche, deze keer met het dak open, en trapt hij middenin een woonwijk vol het gaspedaal in. Terwijl er een klein jochie op de stoep staat te filmen, drift Mark met zijn Porsche door het nauwe straatje heen. Mensen reageren dan ook boos. Zo schrijft iemand: “Man man man lekker hoor in woonwijk met kids”, en een ander: “Wat een simpele ziel, lekker terug je golfkar in”

Check de opnieuw door een woonwijk scheurende Mark Gillis hier:

Bron en beeld: Instagram Meer voor mannen

You May Also Like