Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Alexia start schooljaar in Wales en gaat viral vanwege haar outfit

prinses alexia wales

Voor veel scholieren en studenten is de zomervakantie weer voorbij (welke zomervakantie?! We hebben geen zon gezien). Zo ook voor de tweede dochter van Willem-Alexander en Máxima. Vandaag is de allereerste schooldag van Alexia op haar nieuwe school in Wales en uiteraard hoort daar een ‘doodgewoon’ kiekje op Instagram bij. En die gaat nu viral!

prinses alexia wales
Wales

Alexia heeft al een introductieweek gehad in Wales, maar vanaf vandaag is het echt menens: haar schooljaar gaat nu echt beginnen. De laatste twee jaar van haar vwo zal ze op Het United World College of the Atlantic voltooien. Het is een mega groot kasteel wat te vergelijken valt met Zweinstijn. Scholieren van over heel de wereld gaan naar deze school en zo ook de 15 jaar oude kroonprinses van Spanje: Leonor.
 

Alexia in doodgewone kleding

Het Koningshuis plaatst van elke prinses een foto op Instagram als zij naar een nieuwe school gaat en dit keer dus ook weer voor de 16-jarige Alexia. Gehuld in een wijde spijkerbroek mét gaten en een stoer jack is er niks meer over van die ‘plechtige’ Alexia die we op bijvoorbeeld Koningsdag zien. Ze lijkt bijna doodnormaal! Niet zo gek dus dat de foto veel likes vangt.

Check de instapost van de ‘doodgewone’ Alexia hieronder:
 

 

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like