Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Donny Roelvink geeft toe open te staan voor Yolanthe: ‘Stiekem hoop ik er wel op’

donny roelvink, yolanthe

In een eerder artikel schreven wij over de geruchten die rondgingen over Donny Roelvink en Yolanthe Cabau die aan het daten zouden zijn. Beiden gaven echter aan dat dit niet het geval was, maar de twee gewoon ‘vrienden’ waren. Toch geeft Donny nu toe dat hij best open zou staan voor ‘meer’ met Yolanthe.

donny roelvink, yolanthe

Contact tussen Donny en Yolanthe

De geruchten over Donny en Yolanthe begonnen bij een feestje bij een video die geplaatst was waarin er duidelijk te zien was dat de twee samen daar waren. Donny legt in weekblad Weekend uit: “Er wordt meer van gemaakt dan er is. We stonden te kletsen en even te dansen, maar nu wordt er van gemaakt dat we een relatie hebben, dat is natuurlijk niet waar”. Maar hij geeft wel eerlijk toe dat hij wel degelijk contact heeft met Yolanthe. “We hebben weleens geappt en even contact gehad. Maar nee, ik heb niet gezoend met Yolanthe”, geeft hij aan. “Ik schaam me er ook zeker niet voor dat er een gerucht rondgaat. Maar als er wel wat gebeurd zou zijn, had ik het gewoon gezegd.”

Stiekem wel

Toch hoopt Donny stiekem wel dat hij wél kon zeggen dat er iets gebeurd was: “Misschien stiekem wel, ja. Misschien hoop ik er zelfs nog wel op. Het is wel een schitterende vrouw. Ik denk wel één van de mooiste vrouwen die ik ooit gezien heb. En een heel gezellige vrouw vooral ook, daarom ben ik ook met haar op een feestje geweest.” Wordt vervolgt? Wie weet…

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like