Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Domino’s heeft nu frikandel speciaal-pizza’s!

pizza frikandel

Avondje geen zin om in de keuken te staan? De kans is groot dat het pizza wordt. Staat er pizza op de menukaart van het restaurant waar je eet? Het wordt geheid pizza. Pizza is het antwoord op álles en zo gek is het ook niet: die gesmolten kaas met een knapperige korst. En zelf weten wat voor beleg je er op doet? Fantastische uitvinding. Pizzeria Domino’s gaat weer een stapje verder en voegt nu een heel bijzondere pizza aan hun assortiment toe…

Domino’s

Want waar je normaal gesproken misschien een innerlijk ruzie hebt als je twijfelt tussen een bezoekje aan de snackbar of een pizza bestellen, hoef je dat vanaf nu niet meer te hebben. Domino’s combineert de twee tot een verrassende pizzacombinatie.
 

Frikandel speciaal 

We heten hartelijk welkom: Frikan’Dutchman pizza, of in beter etaal: de Pizza Frikandel Speciaal. Ja zeker, je leest het goed. Je kunt nu bij Domino’s een pizza bestellen waar frikandellen op zitten. Een goede combinatie? Wij hebben ‘m nog niet geproefd, maar laat het vooral ons even weten als jij deze unieke ervaring wél hebt had. 
 

Tijdelijk

De bijzondere pizza is ontwikkeld na een oproep van Eke Bosman (a.k.a. Snackspert op social media). Chef Tyla Robinson heeft daarom deze pizza ontwikkeld. Voor 9.95 euro kun jij de pizza uitproberen! Je moet wel snel zijn, want hij is maar tijdelijk verkrijgbaar. 

pizza frikandel speciaal

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like