Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Doei Nederland: René le Blanc zet zijn zinnen op Duitsland

rene le blanc

We kennen zanger René le Blanc van het SBS6-programma Ik Geloof In Mij. Hij zette zijn carrière in Nederland voort, maar wil nu ook internationaal doorbreken. Voor hem is de keuze op Duitsland gevallen. De vraag is nu: laat René Nederland helemaal achter zich? Wie weet.

Deutschland! 

Dat de keuze van René op Duitsland valt is niet heel verrassend. Hij heeft al meerdere televisieoptredens in het land gehad. Het is dan ook niet gek om daar dan te beginnen. René zegt zelfs dat er verschillende belangrijke namen al interesse in hem hebben en met hem willen praten. 

Eigen wijn- en biermerk

Sinds de afgelopen coronaperiode is het balletjes bij René gaan rollen dat hij inderdaad zijn horizon wil verbreden. Nederlandse fans hoeven echter niet te vrezen dat hij voorgoed uit Nederland vertrekt. Hij zal ook in ons land nog blijven optreden mits de maatregelen dat toestaan. Mocht René echt een lange periode in Duitsland zijn, dan kunnen we tenminste nog genieten van zijn eigen bier- en wijnmerk: Sauvignon Le Blanc en Le Blond, Le Bitter en Le Dark-bier. Dat is dan weer een meevaller.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like