Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Dochter van Jean-Claude van Damme zoekt de Insta-grenzen op met pikante shoot

Beeld: Instagram

De kans is groot dat je nog nooit van haar gehoord heb, maar dat gaat snel genoeg veranderen. We hebben het over Bianca Van Damme. Inderdaad, de dochter van niemand minder dan Jean-Claude van Damme, a.k.a. ‘The Muscles from Brussels’. En Bianca is hard bezig zichzelf op de kaart te zetten, en hoe kan dat tegenwoordig beter dan met een pikante shoot op Instagram?

dochter jean-Claude van Damme

Bianca

Bianca werd geboren op 17 oktober 1990 en zoals eerder aangegeven is ze dochter van de welbekende Jean-Claude van Damme en voormalig bodybuildster Gladys Portugues. Bianca heb je misschien weleens gezien in programma’s zoals: Jean-Claude Van Damme: Behind Closed Doors, The Murder of Nicole Brown Simpson. Bianca heeft ook gedaan aan vechtsport, maar koos uiteindelijk voor ballet. Ze blonk ook uit in schaatsen toen ze nog een tiener was en wilde graag meedoen met de Olympische Spelen.

Een bezige bij

Jammer genoeg raakte ze ernstig geblesseerd waardoor die droom niet uit kon. Ze bleef niet zitten en heeft nu een account op OnlyFans. Je snapt dus waarom ze op Instagram zo’n 190.000 volgers heeft. De Bezige Bij heeft ook wat acteren gedaan met papa in Welcome to the Jungle, Full Love en The Sheperd. De appel valt dus niet ver van de boom. Als dat niet genoeg is, doet ze ook nog modellenwerk. Af en toe geeft Bianca ons op Insta ook een proefje van haar OnlyFans account. Kijk hieronder wat we bedoelen. Doe maar snel, want we weten niet hoelang de Insta-politie het laat staan.

Bron: Clint

Beeld: Instagram

You May Also Like