Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

‘Dit zou er gebeurd zijn tussen Matthijs van Nieuwkerk en Maan’

matthijs van nieuwkerk maan

Matthijs van Nieuwkerk ligt nu een paar weken onder vuur en dat betekent dat heel veel mensen uit de school klappen. Niet alleen over de manier waarop hij een vreselijke dominante man schijnt te zijn op de werkvloer, maar ook op het gebied van avontuurtjes. Dat beweren de mannen van Roddelpraat tenminste.

Matthijs van Nieuwkerk

Matthijs van Nieuwkerk is met zijn 62 jaar misschien niet de eerste man waar je aan denkt bij vurige en passievolle avontuurtjes, maar toch schijnt hij het ervan genomen te hebben. Nou ja, of het vurig en passievol op de juiste manier is weten we niet. Jan Roos en Dennis Schouten van Roddelpraat beweren dat zij meerdere mails hebben gekregen van mensen die ook bij De Wereld Draait Door gewerkt hebben en wat informatie deelden. Daar kwamen toch een paar verrassende namen uit.

De Wereld Draait Door

Roddelpraat ontving namelijk een mail van een voormalig stagiair van De Wereld Draait Door. Ze beweert dat Matthijs van Nieuwkerk en Maan het samen heel gezellig zouden hebben gehad. Of de twee écht de bezemkast in zijn gedoken is natuurlijk gissen, maar wie weet. Bekijk het fragment van Roddelpraat hieronder (vanaf minuut 29)

Bron: Roddelpraat
Beeld: De Wereld Draait Door

You May Also Like