Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Dit zijn volgens vrouwen de meest aantrekkelijke auto’s

ford mustang

Het is nou eenmaal een feit dat de kans groter is dat je bewonderende blikken van dames krijgt wanneer je in een dikke, gloednieuwe auto rijdt, dan wanneer je in een krakkemikkig oud blik zit. Maar je zult je misschien afvragen met welke auto je de meeste punten scoort, of niet? Om antwoord daarop te geven zijn nagegaan wat vrouwen de meest aantrekkelijke auto’s vinden.

De meest aantrekkelijke merken

Uit onderzoek van de OSV, een Britse Leasemaatschappij kijken maar liefst 51 procent van de vrouwen naar wat voor een soort auto je rijdt. Tijdens dit onderzoek werden duizend vrouwen ondervraagd over welke auto’s ze het meest aantrekkelijk vinden. Er kwamen uit dit onderzoek een aantal automerken naar voren. De Audi wordt bijvoorbeeld bestempeld als het meest aantrekkelijke automerk. Volgens het onderzoek zien 77 procent van de vrouwen hun toekomstige man in een Audi rijden. Verder doen de Mercedes (71 procent) en Volkswagen (68 procent) het ook goed bij de vrouwen. Slecht 7 procent van de vrouwen vinden een BMW aantrekkelijk. Met een Mini (5 procent) en een Skoda (9 procent) scoor je helaas niet echt punten.

meest aantrekkelijke auto's

Meest aantrekkelijke auto’s

Aan de vrouwen werd de de vraag gesteld door het Amerikaanse Road & Track welke auto ze specifiek aantrekkelijk vinden. Als we kijken naar de resultaten van het onderzoek hebben de vrouwen 10 favoriete automodellen. Deze zijn namelijk:

1. BMW Z4 (cabrio)

meest aantrekkelijke auto's

2. Corvette
3. Dodge Charger

4. Ford Mustang
5. Honda S2000
6. Hyundai Coupe
7. Mazda MX-5
8. Mercedes-Benz SLK
9. Nissan 350Z Roadster
10. Pontiac Solstice

Check ook: Geen geld voor een nieuwe tv? Dan koop je toch een BMW i7! (sgxl.nl)

Bron: gewoonvoorhem.nl

Beeld: Pexels

You May Also Like