Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Dit zijn de top 10 beroepen waarbij je de meeste Tinder-matches scoort

Beeld: Pexels

Als je dacht dat je alleen succes kunt hebben op Tinder met tanden zo wit als een ster en biceps zo groot als opgeblazen ballonnen, dan zit je er helemaal naast. Blijkbaar is het ook belangrijk wat je in het dagelijks leven doet om de huur te betalen. Maar pas op, denk niet meteen dat je een gegarandeerde match hebt als je een chirurg of bankier bent, want geld speelt eigenlijk minder mee dan je denkt. Maar hier komt het magische element: een uniform. Ja, ja, een uniform kan echt wonderen verrichten. Dus als je merkt dat je swipes naar rechts de laatste tijd net zo zeldzaam zijn als een eenhoorn op de snelweg, dan kan het misschien aan jouw beroep liggen.

Hier zijn de beroepen die volgens vrouwen als de meest sexy worden beschouwd

 1. Ambulancebroeder: Vrouwen waarderen de moed en het vermogen om in noodsituaties te handelen. Het idee van iemand die anderen kan helpen en levens kan redden, kan zeer aantrekkelijk zijn.
 2. Basisschoolleraar: Het beroep van basisschoolleraar wordt vaak geassocieerd met geduld, zorgzaamheid en het vermogen om met kinderen om te gaan. Dit kan vrouwen aanspreken die waarde hechten aan deze kwaliteiten.
 3. Brandweerman: De stoere uitstraling en de heldhaftige daden van brandweermannen kunnen veel vrouwen aantrekken. Het idee van iemand die zich inzet voor het redden van levens en het bestrijden van branden spreekt tot de verbeelding.
 4. Timmerman: Het vakmanschap en de handvaardigheid die gepaard gaan met het beroep van timmerman kunnen aantrekkelijk zijn voor vrouwen. Het vermogen om iets tastbaars te creëren en te bouwen kan bewondering opwekken.
 5. Fysiotherapeut: Vrouwen kunnen het waarderen als iemand bekwaam is in het verzorgen en herstellen van het menselijk lichaam. Het beroep van fysiotherapeut kan een gevoel van zorgzaamheid en fysieke bekwaamheid uitstralen.
 6. Duikinstructeur: Het avontuurlijke karakter van het beroep van duikinstructeur en het vermogen om anderen te begeleiden bij het verkennen van de onderwaterwereld kan veel vrouwen aanspreken.
 7. Personal trainer: Net als mannen waarderen vrouwen de discipline, fitheid en expertise van een personal trainer. Het vermogen om anderen te helpen hun fitnessdoelen te bereiken, kan aantrekkelijk zijn.
 8. Advocaat: Het beroep van advocaat wordt vaak geassocieerd met intelligentie, overtuigingskracht en het vermogen om anderen te helpen. Deze eigenschappen kunnen aantrekkelijk zijn voor vrouwen.
 9. Badmeester: Het beeld van een atletische badmeester die de veiligheid bewaakt en anderen helpt genieten van het zwembad of het strand kan vrouwen aanspreken.
 10. Fotograaf: Het creatieve aspect van het beroep van fotograaf en het vermogen om momenten vast te leggen en visuele verhalen te vertellen, kan aantrekkelijk zijn voor vrouwen die kunstzinnigheid waarderen.
Beeld: Pexels cottonbro

Hier zijn de beroepen die volgens mannen als de meest sexy worden beschouwd

Het lijkt erop dat mannen ook verder kijken dan alleen een mooi gezicht en een aantrekkelijk lichaam. Ze hebben hun eigen voorkeuren als het gaat om de meest sexy beroepen. Hier zijn enkele beroepen die mannen aantrekkelijk vinden:

 1. Badjuffrouw: Een vrouw die als badjuffrouw werkt, heeft blijkbaar een aantrekkingskracht op mannen. Misschien komt het door het beeld van een ontspannen stranddag met een aantrekkelijke badjuffrouw die zorg draagt voor de veiligheid.
 2. Stewardess: De charme van de stewardess is onmiskenbaar. Het idee van iemand die de wereld rondreist en de passagiers verzorgt, spreekt veel mannen aan.
 3. Verpleegster: Mannen waarderen de zorgzame en medische vaardigheden van verpleegsters. Het beroep straalt betrokkenheid en empathie uit.
 4. Barvrouw: De dynamiek en het sociale aspect van het werk als barvrouw is blijkbaar aantrekkelijk voor mannen. Een barvrouw staat vaak in het middelpunt van de belangstelling.
 5. Danslerares: Het idee van een aantrekkelijke danslerares die haar passie deelt en anderen leert bewegen op de dansvloer, is voor veel mannen een aantrekkelijke gedachte.
 6. Personal trainer: Een personal trainer staat symbool voor discipline, fitheid en een gezonde levensstijl. Dit spreekt veel vrouwen aan.
 7. Marketingmanager: Het vermogen om creatieve campagnes te ontwikkelen en een product of merk te promoten, kan een marketingmanager erg aantrekkelijk maken.
 8. Interieurontwerpster: Vrouwen die zich bezighouden met interieurontwerp hebben vaak oog voor detail en esthetiek. Dit kan mannen aanspreken die waarde hechten aan een mooi vormgegeven leefomgeving.
 9. Radioloog: Het medische aspect van het beroep van radioloog en het vermogen om zorg te bieden op het gebied van beeldvorming spreekt veel vrouwen aan.
 10. Voedingsdeskundige: In een tijd waarin gezondheid en welzijn centraal staan, kan een voedingsdeskundige aantrekkelijk zijn voor mannen die waarde hechten aan een gezonde levensstijl en voedingsgewoonten.

Verschillende voorkeuren en smaken

Het is belangrijk op te merken dat deze lijst slechts een weerspiegeling is van de meningen en voorkeuren van mannen en vrouwen op Tinder. Het is niet bedoeld om een alomvattende definitie van wat als sexy wordt beschouwd te bieden. Bovendien kunnen individuele voorkeuren en smaken sterk verschillen, dus het is belangrijk om te onthouden dat dit slechts een algemene perceptie is. Onthoud dat aantrekkelijkheid subjectief is en dat individuele voorkeuren kunnen variëren op basis van persoonlijke smaak, culturele achtergrond en individuele ervaringen. Wat voor de ene persoon aantrekkelijk is, kan voor een andere persoon minder belangrijk zijn.

Beroep is geen garantie voor een succesvolle relatie

Het is ook belangrijk om te benadrukken dat het hebben van een bepaald beroep geen garantie is voor succes op Tinder of in relaties in het algemeen. Hoewel sommige beroepen bepaalde eigenschappen en kwaliteiten kunnen belichamen die als aantrekkelijk worden beschouwd, zijn er talloze andere factoren die bijdragen aan de aantrekkingskracht tussen twee mensen, zoals persoonlijkheid, interesses, waarden en compatibiliteit. Dus als jouw beroep niet in de lijst staat en je merkt dat je minder aandacht krijgt op Tinder, betekent dit niet dat je je meteen moet laten omscholen. Het is belangrijk om te onthouden dat er veel meer is dan alleen je beroep dat je aantrekkelijk en interessant maakt. Focus op het ontwikkelen van jezelf als persoon, het tonen van authenticiteit en het vinden van iemand die je waardeert om wie je werkelijk bent. Uiteindelijk draait het bij het vinden van een echte verbinding om het delen van gemeenschappelijke interesses, waarden en een oprechte connectie, ongeacht het beroep dat je uitoefent.

Check ook: Mensen in deze beroepsgroepen gaan het vaakst van bil

Bron: menshealth.com

Beeld: Pexels

You May Also Like