Connect with us

Hi, what are you looking for?

Sport

Dit zijn de mooiste dames uit het Duitse elftal tijdens het EK

duitse voetbalelftal ek

Tijdens de UEFA Woman’s EURO Engeland 2022 namen de vrouwen uit het Oostenrijkse vrouwenelftal het op tegen de Duitse dames. De eindstand van het wedstrijd was 2-0, waarbij onze Duitse vriendinnen bewezen dat ze niet te verslaan waren. Maar wie zijn deze prachtige vrouwen die we op het veld zien rondrennen precies? Vandaag zoomen we in op de mooiste vrouwen in het elftal van Duitsland.

Duitse vrouwenelftal ek
Beeld: Instagram Merle Frohms

Halve finale

De dames bereiden zich nu dus voor om het op te nemen tegen Frankrijk in de halve finale. Het wordt zeker een spannende wedstrijd, waar we vol verwachtingen naar kijken. Maar goed, genoeg over de wedstrijden. We denken dat het nu tijd is om enkele van de prachtige dames uit het Duitse elftal te bewonderen. 

Jule Brand

We starten gelijk met Jule Brand, op het veld zal ze je zeker zijn opgevallen. Jule speelt als verdediger of middenvelder voor het het Duitse nationale damesteam, maar daarnaast voetbalt ze ook voor 1899 Hoffenheim.

Giulia Gwinn

We passen de bal nu naar Giulia Gwinn die al vanaf haar achtste voetbalt. Naast het feit dat ze voor het Duitse nationale damesteam speelt ze ook voor FC Bayern gaan spelen. We zijn er zeker van dat heel wat mannen graag bij haar zou willen scoren. We bedoelen … kijk naar haar.

Nicole Anyomi

Door een lange pass geven we de bal aan Nicole Anyomi. De Duitse voetballer speelt ook als aanvaller voor Eintracht Frankfurt. Ook heeft ze op meerdere interlands gestaan. Op Instagram heeft ze nu al duizenden volgers.

Sophia Kleinherne

Sophia Kleinherne neemt nu de bal over en probeert te scoren. De Duitse voetballer speelt als verdediger voor Eintracht Frankfurt en het Duitse nationale team. In januari 2020 werd ze door de UEFA uitgeroepen tot een van de tien veelbelovendste jonge spelers van Europa.

Merle Frohms

Merle Frohms neemt nu de bal over en goooooal. Merle  is een van de keepers die ook lekker mee mocht naar het EK in Engeland. Naast de Duitse team, speelt ze ook voor Eintracht Frankfurt Frauen.

Bron: FHM

Beeld: Instagram Merle Frohms

You May Also Like