Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Dit zijn de ‘CN’ers’ die meedoen aan nieuwe seizoen Expeditie Robinson: ‘Wie?!’

expeditie robinson

Expeditie Robinson is al jarenlang een van de meest succesvolle programma’s die op de Nederlandse tv te zien zijn. In het programma moeten ‘Bekende Nederlanders’ zien te overleven op een onbewoond eiland, waarbij ze allerlei proeven moeten ondergaan. Het aantal ‘BN’ers’ dat nog zin heeft om mee te doen lijkt echter ieder seizoen meer op te drogen.

CN’ers

Juicechannel denkt te weten wie er in het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson te zien zullen zijn, en de kans is groot dat veel van deze namen maar weinig belletjes doen rinkelen bij veel mensen. De lijst met deelnemende ‘CN’ers’ zou tot nu toe bestaan uit April Darby, Liza Sips, Thijs Boermans, Devrim Aslan, Chatilla van Grinsven, Marion Pauw, Ferry Weertman en Rose Bertram. Een volger van Juicechannel reageert dan ook toepasselijk met: “Wie?”

Geruchten

Overigens zou er over Rose Bertram, de ex van oud-voetballer Gregory van der Wiel al gelijk gerucht rondgaan dat zij het op het eiland heel gezellig zou hebben gehad met Thijs Boermans, maar wilde ze niet dat de programmamakers de beelden hiervan zouden gebruiken. Hierop zou ze het programma vroegtijdig hebben verlaten.

Dit zijn de ‘CN’ers’ die meedoen aan nieuwe seizoen Expeditie Robinson:

expeditie robinson
expeditie robinson

Bron en beeld: Instagram Juicechannel