Connect with us

Hi, what are you looking for?

Films & Series

Dit zijn de beste Netflix films & series van juni 2023 die je niet mag missen

Netflix films series juni 2023

Denk je aan lekker buiten zijn deze zomer? Met de nieuwe lijst series, films en documentaires van Netflix in juni 2023 lijkt binnen blijven deze zomer best een goed idee. Zo start de streamingdienst deze zomer met Black Mirror seizoen 6.

Nieuwe films en serie op Netlfix in juni 2023

Laten we je even snel door de meest gewenste series, films en documentaires fietsen die vanaf juni 2023 op Netflix te zien zullen zijn. We starten met de dystopische serie Black Mirror. Op 15 juni 2023 komt seizoen 6 uit. Black Mirror laat zien wat technologie en kunstmatige intelligentie kan doen met de samenleving. Iedere aflevering vertelt een ander verhaal, met een duister toekomstbeeld. Salma Hayek en Aaron Paul maken deel uit van de afleveringen. Terwijl je wacht om te zien hoe wild en raar dingen worden, kun je nu de trailer hieronder bekijken.

Beeld: trailer Black Mirror/Neflix

Tour de France/ Unchained

Tour de France is ontstaan in 1903 door Henri Desgrange, hoofdredacteur van het tijdschrift L’ auto. Zijn jonge medewerker, journalist Georges Lefèvre, werd geïnspireerd door de individuele poging van wielrenner Jean Marie Corre. Hij introduceerde in 1895 een fiets van aluminium en testte deze in zijn eentje over alle bekende parcoursen in Frankrijk. In 1903 startte het idee om deze tijdritten jaarlijks te laten herleven. De Tour is nu niet meer weg te denken.

Netflix wil op deze manier het wielrennen in beeld brengen en zo sportliefhebbers een kijkje achter de schermen geven. Niet lang geleden volgden ook al soortgelijke series over de tennis- en golfwereld. De serie is gemaakt samen met France Télévisions. Vanaf 8 juni kun je dus genieten van de acht afleveringen van Tour de France/ Unchained.

Netflix films series juni 2023
Beeld: Tour de France/Netflix

Extraction 2

Word je helemaal hype van actiefilms? Dan mag je Extraction 2 zeker niet missen!! De knappe Chris Hemsworth, die de hoofdrolspeler is, behaalde met de actiefilm Extraction in 2020 de hitlijst en hoge kijkcijfers op Netflix. Na drie jaar wachten zijn alle ‘Action-fans’ ready voor deze nieuwe spannende deel twee. Hieronder kun je de Trailer bekijken.

Video: Trailer Extraction 2/Netflix

Genoeg keus dus om deze zomer lekker op de bank te zitten en samen met je vrienden en vriendinnen te genieten van Netflix. Wil je weten wat Netflix deze zomer in petto heeft, check het op de Netflix app. Er is keuze zat!!

Check ook: Realityserie ‘Squid Game: The Challenge’ vanaf eind dit jaar te zien op Netflix! – SGXL.NL

You May Also Like