Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Dit zijn de 10 mooiste zangeressen van Nederland

mooiste zangeressen van Nederland

Smaken kunnen verschillen, zeker wanneer het gaat om uiterlijk. De redactie van Manify deed desondanks een poging om een lijst van de top 10 mooiste zangeressen van Nederland te maken. En daar kunnen we ons best in vinden.

Mooiste zangeressen van Nederland

Natuurlijk moet je als zangers talent hebben, maar een mooi koppie erbij is zeker niet verkeerd! Want je weet wat ze zeggen: het oog wilt ook wat! Maar wij hoeven zeker niet te klagen want hier heb je de 10 bloedmooie nachtegaaltjes van Nederland:

10. Sterre Marith Tapilatu

Deze beeldschone zangeres heeft echt een gouden stem en zingt letterlijk de sterren van de hemel. Wij zullen in de toekomst vast meer horen van de Nederlands-Molukse. 

9. Yade Lauren

Deze bekende Brabantse zangeres heeft al meerdere Nederlandse hits gemaakt met artiesten als Snelle en Yellow Claw. Ondanks ze niet lang in de game is, staat niets en niemand haar in de weg.

mooiste zangeressen van Nederland

8. Davina Michelle Hoogendoorn

Michelle Davina Hoogendoorn beter bekend onder haar artiestennaam Davina Michelle. In 2016 deed ze mee aan het programma Idols, haalde de finale helaas niet maar dat was pas het begin van haar verhaal. In februari 2017 starten ze haar YouTube kanaal waarop ze What About Us van Pink coverde. En dat sloeg zeker wel aan!

7. Famke Jantina Louise Meijer

Famke staat bekend onder haar artiestennaam Famke Louise. Ze is een Nederlands vlogger en zangeres. Ze begon in februari 2016 een YouTube-kanaal over schoonheid en mode. Eind 2017 behaalde ze hits met de nummers Op Me Monnie en Vroom.

6. Ilse DeLange

Op nummer 6 hebben we Ilse de Lange die toch wel de country goddess van Nederlandse bodem is. Ze hielp al meerdere artiesten naar de top, en won bijna het Eurovisiesongfestival. Ze mag er zeker wezen ondanks ze wat ouder is dan de rest.

5. Elise van der Horst

Elise, een vrouw die mooi kan zingen en ook nog eens voor de camera kan schitteren. Ze scoorde verschillende top 40 hits, maar wist je dat ze ook sinds 2017 in de top 100 staat bij FHM500! Ze is inmiddels 39, maar dat maakt helemaal niets uit.

4. Sanne Verbeek (Ayden)

Sanne Verbeek kennen we allemaal natuurlijk als Ayden. En ze heeft zeker haar stempel wel gedrukt in muziekland. En natuurlijk kennen wij haar van de hit Till it hurts, samen met Yellow Claw. Dat ze bloedmooi is vinden wij niet alleen want sinds 2016 staat ze in de top 100 bij FHM500

3. Romy Truggelaar

Romy Monteiro is de artiestennaam van Romy Truggelaar. Wauw, Romy kan niet alleen zingen, maar is ook musicalactrice en presentatrice. Nadat zij in 2014 deelnam aan de talentenjacht The voice of Holland brak ze in 2015 door met de hoofdrol in de Nederlandse musical The Bodyguard. Al sinds 2017 heeft zij de top 20 van bij FHM500 behaald.

2. Maan De Steenwinkel

Maan heeft de afgelopen vijf jaar een heel goeie carrière opgebouwd. Zij is niet meer af te slaan van de hitlijsten, televisie en het internet sinds haar winst van The Voice of Holland. En wij weten allemaal dat dit komt omdat ze zo ontzettend mooi kan zingen.

1. Emma Heesters

En als laatst hebben we onze nummer één hit Emma. Zij is sinds haar deelname aan Beste Zangers vast onderdeel van de top 40 geworden. Deze beeldschone zangeres staat in onze lijst op één, en we hoeven vast niet uit te leggen waarom dat het geval is.

Bron: Manify
Beeld: Instagram

You May Also Like