Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Dit zijn de 10 langste lichaamsdelen ter wereld

langste lichaamsdelen ter wereld
Beeld: YouTube

Sommigen van ons hebben bijzonder lange lichaamsdelen, maar zulke lange lichaamsdelen heb je vast nog nooit gezien! In de video in dit artikel kijken we naar 10 individuen die elk verschillende, maar ongelooflijk lange lichaamsdelen hebben! Dat zijn de 10 langste lichaamsdelen ter wereld.

Wereldrecords

Wereldrecords brengen vaak het beste en het vreemdste in mensen naar boven, denk bijvoorbeeld aan Sonya Thomas die met succes 564 oesters naar binnen slurpte in minder dan 8 minuten… Serieus??! Dat zijn er meer dan 70 per minuut! De laatste jaren is het Guinness Book of World Records echter gestopt met het erkennen van records die berusten op vraatzucht, of mensen die zichzelf tot het uiterste drijven om hun gezondheid negatief te beïnvloeden.

langste lichaamsdelen ter wereld
Beeld: YouTube

10 langste lichaamsdelen

Maar de meeste mensen zullen het ermee eens zijn dat het lichaam waarin we worden geboren iets is waar we weinig controle over hebben en vandaag nemen we een moment om degenen onder ons met recordbrekende lichaamsdelen te waarderen, dit zijn de 10 langste lichaamsdelen ter wereld. Bekijk de video hieronder.

Bron & Beeld: YouTube

You May Also Like